Άννα Βίσση: «Διερωτήθηκα πολλές φορές αν αξίζω τόση αγάπη»

Μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε η Άννα Βίσση στη Χριστιάνα Αριστοτέλους και στην εκπομπή «Με αγάπη Χριστιάνα».

Η τραγουδίστρια μοιράστηκε στιγμές από την παιδική της ηλικία, τα πρώτα της χρόνια στο τραγούδι αλλά και για την επικείμενη επετειακή συναυλία της το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου.

Ένα απόσπασμα της συνέντευξης προβλήθηκε στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα», με την Άννα Βίσση να ρωτάτε, αν έχει αμφισβητήσει ποτέ τον εαυτό της κατά τη διάρκεια της καριέρας της. Η τραγουδίστρια απάντησε καταφατικά και αποκάλυψε τις σκέψεις της.

Η
Άννα Βίσση σε μια προσωπική εξομολόγηση

«Ήταν πολλές οι στιγμές που αμφισβήτησα τον εαυτό μου. Είναι χαρακτηριστικό μου γιατί είμαι τελειομανής, ήταν μεγάλο το κύμα αγάπης που ήρθε από τον κόσμο που έλεγα “αξίζω τόση αγάπη, είμαι τόση καλή;”. Τελικά, δεν θα το απαντήσω εγώ.

Δεν μιλάω για την άνεση που μπορώ να έχω γιατί είμαι άνθρωπος που μου αρέσουν οι άνθρωποι. Το γεγονός ότι είμαι διάσημη δεν με κάνει κάτι παραπάνω από έναν ποδηλάτη που βρέθηκε μπροστά μου. Αυτό που αμφισβητούσα είναι σχετικά με το πόσο σπουδαία τραγουδίστρια είμαι γιατί έχω και εγώ τα πρότυπά μου.

Το ξεχνάω, είναι σαν να μην θέλω να το συνειδητοποιήσω, το ξεχνάω… Μου αρέσει που μου το δίνει ο κόσμος αυτό γι’ αυτό τείνω να το αμφισβητώ, ίσως από δική μου υπαρξιακή ανασφάλεια», ανέφερε η Άννα Βίσση.

Διαβάστε ακόμα:

Μαρία Μπακοδήμου: Η συγκινητική ιστορία του νέου μέλους της οικογένειάς της

My Style Rocks: Ξέσπασε σε κλάματα η Χριστίνα – Την παρηγόρησε ο Σκουλός

Harry Potter: Πασίγνωστος ηθοποιός «έφυγε» από τη ζωή

Keywords
Αναζητήσεις
Τυχαία Θέματα