Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: «Ήμουν έγκυος όταν ξεκίνησα να συζώ με τον Φάνη Μουρατίδη»

Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους κάθισε στον καναπέ της εκπομπής «Στούντιο 4» το μεσημέρι της Τρίτης 1/11 και μίλησε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο για τη σχέση της με τον Φάνη Μουρατίδη. Οι δυο τους γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της σειράς «Μπαμπά μην τρέχεις» και σχεδόν αμέσως έγιναν ζευγάρι. Πλέον μετρούν 15 χρόνια κοινής πορείας!

«Μέχρι να αποφασίσουμε ότι είμαστε μαζί, μέχρι να είμαστε μαζί, μέχρι να μείνω έγκυος και τα λοιπά πέρασε πολύ λίγος καιρός. Περίπου

3-4 μήνες», είπε αρχικά η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους.

Και έπειτα εξήγησε πως όλα έγιναν πολύ γρήγορα στη σχέση της με τον Φάνη Μουρατίδη: «Ήμουν έγκυος όταν μείναμε μαζί. Ο Φάνης μου είπε πρέπει να μείνουμε μαζί τώρα, πώς θα γίνει; Εγώ δεν το είχα σκεφτεί. Είμαι λίγο της συνήθειας και έλεγα ωραία είμαι μόνη μου, απλά να συναντιόμαστε. Ο Φάνης ήρθε στο δικό μου σπίτι και όχι – το στερεοτυπικό – εγώ στο δικό του».

Σχετικά με τις πρώτες ημέρες συγκατοίκησης, η ηθοποιός εξομολογήθηκε: «Στην αρχή μου ήταν λίγο άβολο, γιατί ο Φάνης έχει έναν δικό του τρόπο ύπαρξης, διαφορετικό από εμένα. Εμείς γνωριστήκαμε, κάναμε οικογένεια, όλα μαζί. Θα μπορούσε κάποιος να πει ότι δεν είναι σωστό, όμως είμαστε μαζί 15 χρόνια τώρα».

Διαβάστε ακόμα:

 Σοφία Μουτίδου: Το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε πριν βγει στην εκπομπή του Μουτσινά

 Σμαράγδα Καρύδη: Το απίθανο σκηνικό με την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου στο «Παρά πέντε» – «Δεν είχε πάρει χαμπάρι»

 Νίκος Μουτσινάς: Η όλο νόημα απάντηση στον Τριαντάφυλλο μετά τη δήλωση ότι δεν θα πάει ποτέ στην εκπομπή του

Keywords
Τυχαία Θέματα