Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: «Ήταν πολύ συγκινητική η τηλεοπτική συνάντηση μου με τον Απ. Γκλέτσο»

Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους ήταν η σημερινή καλεσμένη της Φαίης στο «Πρωινό μας». Η γνωστή ηθοποιός παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης και μίλησε για τα επαγγελματικά της, τους δύο γιους της με τον Φάνη Μουρατίδη, οι οποίοι βρίσκονται στην εφηβεία αλλά και την πρόσφατη συνάντησή της με τον Απόστολο Γκλέτσο μετά τους «Ψίθυρους Καρδιάς».

Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους και ο Απόστολος Γκλέτσος

υπήρξαν ένα από τα πιο δημοφιλή τηλεοπτικά ζευγάρια, με τη σειρά του Μανούσου Μανουσάκη να σημειώνει πολύ υψηλά νούμερα στους πίνακες τηλεθέασης.

Η γνωστή ηθοποιός δήλωσε χαρακτηριστικά για τη συνύπαρξή τους στα «Νούμερα»: «Έχουμε ξανασυναντηθεί κοινωνικά, δεν έχουμε κρατήσει ιδιαίτερη επαφή, αλλά σε πλατό τηλεοπτικά δεν έχουμε βρεθεί και ήταν ωραία. Ήταν πολύ συγκινητικό, εγώ συγκινήθηκα.

Ήταν σαν να περάσαμε σε μία αστραπιαία χρονομηχανή και να μεταφερθήκαμε 25 χρόνια πριν. Ο Απόστολος ήταν υπέροχος, όπως πάντα. Είναι πολύ γλυκός ο Αποστόλης, όσο κι αν βγάζει μια άλλη πλευρά προς τα έξω».

Όταν ρωτήθηκε για το αν κατά τη διάρκεια της συνεργασίας τους είδε ερωτικά τον Απόστολο Γκλέτσο, η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους απάντησε: «Δεν πρόλαβα να μπω σε αυτή τη διαδικασία, γιατί ήμουν τόσο αγχωμένη στην αρχή που δεν έβλεπα ποιος Γκλέτσος… και μετά ήταν πια τόσο ωραία η σχέση μας που δεν περάσαμε σε αυτό το στάδιο».

Διαβάστε ακόμα:

 Πρωινό μας 10/11: Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από τη Βάσια Μαυράκη

 H Ριάνα μιλά για τον έξι μηνών γιο της: «Δεν συνέβαινε ποτέ μέχρι που έκανα ένα μωρό»

 Ενοχλημένη η Έλενα Χριστοπούλου: «Αυτό είναι τσίρκο, δεν είναι κοινωνία»

Keywords
Τυχαία Θέματα