Ανησυχία για τον Θάνο Μικρούτσικο: Η ανακοίνωση για το πρόβλημα υγείας και η ακύρωση της περιοδείας

Στις αρχές Ιουλίου έγινε γνωστό πως ο Θάνος Μικρούτσικος δεν θα συμμετάσχει στην καλοκαιρινή περιοδεία του έργου «Ταξίδι στον Σταυρό του Νότου». Η εταιρεία παραγωγής είχε βγάλει σχετικά ανακοίνωση για την απουσία του μέσω της οποίας γνωστοποιήθηκε η ύπαρξη προβλήματος υγείας.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση έγραφε:«Λόγοι ανωτέρας βίας – ένα έκτακτο πρόβλημα υγείας- τον υποχρέωσαν να παραμείνει στην Αθήνα. Όλοι όσοι συνυπάρχουμε στη δημιουργία αυτού

του ταξιδιού, του ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση. Πιστεύουμε ότι θα μας συναντήσει κάποια στιγμή στον δρόμο και όλοι μαζί θα συνεχίσουμε…»

Από εκείνη την στιγμή και έπειτα δεν υπήρξε κάποια ενημέρωση για την πορεία της υγείας του ενώ σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Espresso, ο Θάνος Μικρούτσικος ταξίδεψε στην Αγγλία για να βρεθεί στο πλευρό της κόρης του για την αποφοίτησή της. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως με αφορμή το συγκεκριμένο ταξίδι του επισκέφτηκε και γιατρό στη Μεγάλη Βρετανία προκειμένου να πάρει τη γνώμη του για το πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπωρεί.

Εμείς να του ευχηθούμε περαστικά!

Keywords
Τυχαία Θέματα