Άγγελος Βουράκης: «Λύγισα όταν άκουσα να ουρλιάζει σπαρακτικά»

Ο Άγγελος Βουράκης βρίσκεται φέτος στο πλευρό της Φαίης στην εκπομπή «Πρωινό μας» στον ΣΚΑΪ, ωστόσο παρουσιάζει τα ρεπορτάζ του και σε άλλες εκπομπές του καναλιού, όπως στους «Αταίριαστους».

Ο γνωστός δημοσιογράφος και δικηγόρος παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό Τηλέραμα και στον Γρηγόρη Μελά, όπου -μεταξύ άλλων- αναφέρθηκε στις δύσκολες στιγμές που έχει βιώσει μέχρι στιγμής μέσα από τις ειδήσεις που παρουσιάζει αλλά και στο κομμάτι της τηλεόρασης γενικότερα.

Όσα
είπε ο Άγγελος Βουράκης στη συνέντευξή του

«Ένα πράγμα που με ενοχλεί στην τηλεόραση είναι ότι, επειδή οι χρόνοι είναι αυστηροί και περιορισμένοι, δεν μπορούμε να εμβαθύνουμε σε πολλά θέματα που ανοίγουμε και αναγκαζόμαστε να τα προσεγγίσουμε ακροθιγώς. Λόγω της δουλειάς μου ως δικηγόρου αλλά και των σκληρών εγκλημάτων που έχω καλύψει στο ρεπορτάζ, έχω μάθει να κρατάω ψυχική απόσταση από τις τραγωδίες που βλέπω μπροστά μου», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια, ο Άγγελος Βουράκης αποκάλυψε με ειλικρίνεια: «Λύγισα όμως μια φορά στο ρεπορτάζ, όταν σε ένα ακροατήριο άκουσα έναν πατέρα να ουρλιάζει σπαρακτικά. Ο άνθρωπος αυτός δικαζόταν γιατί είχε σκοτώσει τον πατέρα του δολοφόνου του γιου του. Όταν είδε στο ακροατήριο τον άνθρωπο που είχε σκοτώσει το παιδί του, χρειάστηκαν τέσσερις αστυνομική για να τον απομακρύνουν από την αίθουσα».

Διαβάστε ακόμα:

Κυριάκος Μητσοτάκης: Στην ομιλία του στη Θεσσαλονίκη οι δυο κόρες του και η σύζυγός του, Μαρέβα -Η φωτογραφία που δημοσίευσαν

Λένα Μαντά: Σοκάρει για την περιπέτεια υγείας του συζύγου της -«Τα ακροδάχτυλα είχαν μελανιάσει»

Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος σε Ελένη Μενεγάκη: «Είχε έρθει εδώ και μας χαιρέτησε με “διαβασμένη” αυτοπεποίθηση»

Keywords
Τυχαία Θέματα