Αγγελική Νικολούλη: «Πρόσωπο – κλειδί θα “σπάσει” τη σιωπή του για την υπόθεση της Πάτρας»

Η Αγγελική Νικολούλη επιστρέφει το βράδυ της Παρασκευής 27/1 στους τηλεοπτικούς δέκτες μας με το «Φως στο Τούνελ» μέσα από τη συχνότητα του Mega. Απόψε, η εκπομπή θα παρουσιάσει συνταρακτικές εξελίξεις για την υπόθεση της Πάτρας, μιας και ένα πρόσωπο – κλειδί θα «σπάσει» τη σιωπή του για πρώτη φορά και θα κάνει αποκαλύψεις.

Λίγο πριν από την προβολή της εκπομπής, η Αγγελική Νικολούλη μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega

και στην Κατερίνα Παναγοπούλου για όσα θα δούμε στο «Φως στο Τούνελ»:  «Άκουσα για τα σημερινά νέα να αποφυλακιστεί η κατηγορούμενη αλλά και για τις απειλές με μηνύσεις εναντίον κρατικών ιατροδικαστών. Μην ξεχνάμε ότι έχουμε ακούσει και για αιτήματα εξαίρεσης λειτουργών της δικαιοσύνης και δεν ξέρω τι άλλο θα προκύψει στην πορεία. Προσωπικά κατανοώ την προσπάθεια της υπεράσπισης να κάνει τη δουλειά της, ακολουθώντας μια ακραία, όπως χαρακτηρίζεται από πολλούς, υπερασπιστική γραμμή.

Ό,τι όμως και να λέμε εμείς, ό,τι και να γίνεται για εντυπωσιασμό, ίσως για την ουσία της ιστορίας αυτής, όπως θέλει ο καθένας το εκλαμβάνει, μην ξεχνάμε ότι τον τελευταίο λόγο τον έχει η δικαιοσύνη και μόνο. Κανένας άλλος. Και δεν μπορεί να επηρεαστεί η δικαιοσύνη από κανέναν. Μόνο τα στοιχεία που έχει θα δει όπως φαντάζομαι τόσα χρόνια το κάνει».

Η Αγγελική Νικολούλη αρνήθηκε να μπει σε περαιτέρω λεπτομέρειες και αρκέστηκε να αναφέρει: «Έχουμε κάνει και δικαστικό ρεπορτάζ και αστυνομικό ρεπορτάζ και έχουμε δει πως λειτουργούν. Εμείς αυτό που κάνουμε είναι να κάνουμε ρεπορτάζ αντικειμενικό τηρώντας τις λεπτές ισορροπίες.  Αυτή τη νύχτα ένα πρόσωπο – κλειδί “σπάει” τη σιωπή του και μιλάει στο Τούνελ. Θα συζητηθούν όσα θα ειπωθούν. Να δούμε στην εκπομπή όσα καταθέτει αυτός ο άνθρωπος. Σε λίγες μέρες είναι και η δίκη για την Τζωρτζίνα, την μεγάλη κόρη, για αυτό και πρέπει να κρατάμε με προσοχή τις ισορροπίες. Ας αφήσουμε, λοιπόν, αυτούς που ξέρουν να μιλήσουν. Αναφαίρετο δικαίωμα τους».

Διαβάστε ακόμα:

 Γιώργος Λιανός: Στον Άγιο Δομίνικο η σύζυγός του, Κωνσταντίνα Καραλέξη

 Εριέττα Κούρκουλου – Βύρων Βασιλειάδης: 5 χρόνια μαζί! Η τρυφερή ανάρτηση

 Σπύρος Μπιμπίλας: «Θα είμαι υποψήφιος με το κόμμα της Ζωής Κωνσταντοπούλου»

Keywords
Τυχαία Θέματα