Ανδρέας Μικρούτσικος για Μαρία Σολωμού: «Και πολλά είναι τα 10 λεπτά που εμφανίζεται στο “Fame Story”»

O Ανδρέας Μικρούτσικος το πρωί της Πέμπτης (5/10) έκανε ένα αιχμηρό σχόλιο στον αέρα του «Super Κατερίνα» για τη Μαρία Σολωμού, η οποία είναι καθηγήτρια στο «Fame Story» και διδάσκει υποκριτική στους παίκτες.

Αφορμή στάθηκαν οι δηλώσεις της ηθοποιού στην κάμερα της πρωινής εκπομπής του Alpha, σύμφωνα με τις οποίες αυτό που βλέπει το τηλεοπτικό κοινό από το δικό της μάθημα είναι μόλις τα 10 λεπτά από τις δυόμιση ώρες που διαρκεί.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος
για τη δήλωση της Μαρίας Σολωμού

«Αυτό είναι σαν να κάνει παρατήρηση: γιατί δεν δείχνετε παραπάνω; Και πολλά είναι τα 10 λεπτά, αν θες τη γνώμη μου, γιατί καταγράφεται όλο το 24ωρο. Άρα, λοιπόν, σε μία καθημερινή εκπομπή – γιατί ήταν της προηγούμενης μέρας – δεν μπορείς να έχεις παραπάνω», ανέφερε αρχικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Το ότι παρατήρησε αυτό, για μένα κάτι σημαίνει. Ο νοών νοείτο», τόνισε στη συνέχεια ο παρουσιαστής για την ηθοποιό, με τον Γιάννη Πουλόπουλο να ζητά περισσότερες λεπτομέρειες.

«Ότι βγάλτε με παραπάνω. L’État, c’est moi, η πρωταγωνίστρια είμαι εγώ. Ασ’ το, βρε Γιαννάκη. Επειδή δεν καταλαβαίνεις, πρέπει να σου το κάνω πενηνταράκια, να το κάνω εμετό; Είμαι σαφής», του απάντησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Κλείνοντας, ο παρουσιαστής ανέφερε: «Στο αν μου αρέσει η Σολωμού. Όταν την είδαμε εδώ και την κριτικάραμε, είχα πει ότι είναι ένα προσωπικό show. Ενώ όλα όσα γίνονται, ακόμα και το ριάλιτι και οι συνεντεύξεις, πρέπει να έχουν επίκεντρο το παιδί. Όταν έκανε μάθημα η κυρία Σολωμού, ήταν επίκεντρο η κυρία Σολωμού».

Διαβάστε επίσης:

Πύρρος Δήμας – Αφροδίτη Σκαφίδα: Αυτή είναι η αλήθεια για τον γάμο τους!

Λιάγκας – Βουλγαράκη: Χαμός στο «Πρωινό» με Χρηστίδου – Αλεξάνδρου

Αλέξης Κούγιας: «Στα 51 μου γνώρισα και ερωτεύτηκα παράφορα την Εύη Βατίδου»

Keywords
Τυχαία Θέματα