Ανδρέας Μικρούτσικος: «Εξερράγη» στον αέρα του «Super Κατερίνα» -«Ντροπή σας! Δίνετε λόγο στον παραλογισμό»

Λίγες μέρες μετά το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε, ο Ανδρέας Μικρούτσικος επέστρεψε στο πόστο του στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

Μάλιστα, σήμερα ο παρουσιαστής βγήκε εκτός εαυτού, όταν σχολίασε τις πρόσφατες δηλώσεις του πρώην μητροπολίτη Καλαβρύτων Αμβρόσιου, ο οποίος απέδωσε το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη σε τιμωρία του Θεού για το καρναβάλι.

Μάλιστα, στην εκπομπή εμφανίστηκε και ο αρχισυντάκτης του ekklisiaonline, Ανδρέας Καραγιάννης, αποκαλύπτοντας πως σε επικοινωνία

που είχε με τον ιερωμένο, ο πρώην μητροπολίτης άφησε αιχμές κατά των ανθρώπων της τηλεόρασης, λέγοντας ότι «άνθρωποι που δεν ξέρουν καν το Πάτερ Ημών, είναι δυνατόν να ερμηνεύσουν ένα θεολογικό κείμενο;».

«Γιατί δίνετε λόγο στον παραλογισμό; Γιατί δεν βάζετε ένα φρένο; Γιατί δεν τον διασφαλίζετε και τον κάνετε καυσόξυλα στην πυρά;» σχολίασε ο Ανδρέας Μικρούτσικος και πρόσθεσε: «Ανδρέα, εσύ φταις για όλα. Πας και του λες ότι έχουμε παρερμηνεύσει. Αυτό δεν είναι παρερμηνεία».

Στη συνέχεια, ο παρουσιαστής ανέφερε: «Τον είπα φασιστικό όργανο και θα το προχωράω όσο θα επιμένει σε έναν λόγο εκδικητικό, που καταργεί κάθε έννοια θρησκείας και δη χριστιανισμού. Όλη η χριστιανική διδασκαλία είναι στο “Αγάπα τον πλησίον” σου και στη συμπαράσταση του ανθρώπου. Να χάνεις το παιδί σου και να λες “φταίει ο διάολος, το καρναβάλι και η Πάτρα”; Ντροπή σας!».

«Δεν είναι ούτε πνευματικό ζήτημα, ούτε τίποτα. Είναι ένα δόγμα σκληρό, απάνθρωπο, μισαλλόδοξο, που κλείνει τα μάτια και λέει: τώρα θα σου δείξω εγώ», σημείωσε κλείνοντας ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Διαβάστε επίσης: 

Γιώργος Λιανός -Survivor All Star: Απάντησε αν ενημερώθηκαν οι παίκτες για το δυστύχημα στα Τέμπη

Τέμπη: Ο δικηγόρος του σταθμάρχη αποκαλύπτει για την ψυχολογική του κατάσταση -«Βγαίνουν καινούρια πράγματα στο φως»

Αγάθη και Βαλεντίνη Ράντη: «Μετανιώσαμε για αυτή τη ερώτηση που κάναμε στη Μπεκατώρου»

Keywords
Τυχαία Θέματα