Ανατροπή στα Spoilers του GNTM: Ένα από τα απόλυτα φαβορί της τελικής τετράδας αποχωρεί απόψε!

Είναι γεγονός πως το Greece’s Next Top Model μονοπωλεί το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού το οποίο παρακολουθεί με αμείωτο ενδιαφέρον τις εξελίξεις στο ριάλιτι μόδας.

Η κριτική επιτροπή η οποία απαρτίζεται από την Βίκυ Καγιά, την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, τον Δημήτρη Σκουλό και τον Άγγελο Μπράτη βάζουν τα δυνατά τους, ώστε να μεταλαμπαδεύσουν τις γνώσεις τους στα κορίτσια.

Καθημερινά τα επίδοξα top models

έρχονται αντιμέτωπα με διάφορες προκλήσεις, τις οποίες πρέπει να φέρουν άρτια εις πέρας. Έτσι μετά την φωτογράφηση της εβδομάδας, το κορίτσι με τις πιο χαμηλές επιδόσεις βλέπει την πόρτα της εξόδου.

Στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του GNTM, το μοντέλο που αποχώρησε είναι η Ειρήνη Στεριανού, καθώς δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες της κριτική επιτροπής.

Η ίδια μετά την αποχώρησή της δήλωσε στην κάμερα: «Είμαι πολύ συγκινημένη και βασικά στεναχωρημένη γιατί δεν ήθελα να φύγω με τίποτα. Περίμενα τελευταία στιγμή, οι κριτές να καταλάβουν ότι εγώ σε σχέση με άλλες κοπέλες που βγάζουν το ίδιο πρόσωπο στον φακό, εγώ έχω τσακωθεί και περίμενα να το εκτιμήσουν αυτό. Ήθελα πάρα πολύ να είμαι στη δεκάδα και την πεντάδα. Ξέρω ότι να μην έβγαινα πρώτη, αλλά ήθελα να συνεχίσω στον διαγωνισμό. Το ήθελα περισσότερο από άλλες κοπέλες που ήταν από την αρχή εδώ».

Ωστόσο, στο αποψινό επεισόδιο ακόμα μια κοπέλα φαίνεται να απομακρύνεται από το όνειρό της, μιας και αποχωρεί από το ριάλιτι μόδας. Πρόκειται για ένα κορίτσι, που τις τελευταίες μέρες, το όνομα της συζητιέται πολύ έντονα, αφού τα spoilers που έκαναν τον γύρο του διαδικτύου, την ήθελαν στην τελική τετράδα.

Ωστόσο, σύμφωνα με το People, η Ιωάννα Σαρρή θα αποχαιρετήσει το ριάλιτι μια για πάντα!

Δείτε ακόμη: Πασίγνωστος Έλληνας δήλωσε: «Στο σχολείο ήμουν δακτυλοδεικτούμενος! Με μείωναν, με έκαναν να αισθάνομαι άσχημα»

Keywords
Τυχαία Θέματα