Ανατρεπτικός ο Δημήτρης Γιαννέτος-Δείτε το νέο χρώμα που έβαψε τα μαλλιά του!

Ο Δημήτρης Γιαννέτος έφυγε από την Ελλάδα με προορισμό τη Νέα Υόρκη και σκοπό να ζήσει το όνειρο του. Αν και ξεκίνησε χωρίς να γνωρίζει αγγλικά και χωρίς να έχει γνωριμίες, σε σύντομο χρονικό διάστημα κατάφερε να γίνει o beauty expert που επιλέγουν οι διεθνείς σταρ για τις φωτογραφίσεις

τους. Παράλληλα, συνεργάστηκε με τα μεγαλύτερα περιοδικά μόδας παγκοσμίως.

Στο βιογραφικό του έχει συνεργασίες με ονόματα που ο κάθε συνάδελφος του θα ζήλευε. Έχει δουλέψει με τη Maria Menounos, τη Paris Hilton, τη Caitlyn Jenner, την Gigi Hadid, την Kendall Jenner, την Adriana Lima, την Cindy Crawford, την Britney Spears και πολλές άλλες.

Ο πολυτάλαντος Δημήτρης, δεν θα μπορούσε να μην είναι ανατρεπτικός και να τολμάει διάφορες αλλαγές και στη δική του εμφάνιση. Συχνά, πειραματίζεται με το χρώμα, αλλά και το κούρεμα των μαλλιών του. Με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, αποκάλυψε το νέο χρώμα που έβαψε τα μαλλιά του.

Όπως θα δείτε και στη φωτογραφία που δημοσίευσε. ο beauty expert επέλεξε ένα ξεχωριστό ροζ ασημί χρώμα, το οποίο του πάει απίστευτα! “Pink hair don’t care!”, έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας και οι διαδικτυακοί του φίλοι έσπευσαν να γράψουν τα δικά τους σχόλια.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη D Giannetos (@dimitrig___) στις 7 Αύγ, 2018 στις 11:34 πμ PDT

Ο Δημήτρης Γιαννέτος παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό People και στη Σόνια Καζόνι και μεταξύ άλλων, μίλησε για την καριέρα του στην Αμερική και τις διάφορες συνεργασίες που έχει κάνει.

Διαβάστε απόσπασμα από τη συνέντευξη του:

Πλέον με την Britney συνεργάζεστε σε πολλά επίπεδα, όχι μόνο στις περιοδείες της.

Ναι. Στο Λος Άντζελες συνεργαζόμαστε σε όλες τις καμπάνιες που κάνει και στις εμφανίσεις της στο red carpet. Έχουμε αναπτύξει μια πολύ όμορφη σχέση. Είναι ένας πολύ ξεχωριστός άνθρωπος για μένα, την εκτιμώ αφάνταστα και καλλιτεχνικά και ως άνθρωπο.

Έχεις μια ακόμα σταθερή συνεργασία με την τραγουδοποιό και ερμηνεύτρια MeghanTrainor, που έχει βραβευτεί και με Grammy το 2016 ως πρωτοεμφανιζόμενη.

Η συνεργασία μας ξεκίνησε πέρσι που έκανα ένα δοκιμαστικό όταν έψαχνε έναν καινούριο άνθρωπο για τα μαλλιά της. Έχουμε πολύ ωραία χημεία. Ξέρεις, όταν συνεργάζεσαι με έναν άνθρωπο, πάντα έρχεσαι πιο κοντά και πέρα από το ταλέντο εκτιμάς και στοιχεία της προσωπικότητάς του.

Στην Britney κάνεις και μακιγιάζ και μαλλιά στην περιοδεία. Στην Αμερική όμως δουλεύεις κατά βάση ως hair stylist, σωστά;

Σωστά. Όταν μετακόμισα μόνιμα στις ΗΠΑ, αρχικά στη Νέα Υόρκη, είχα κάνει ένα ραντεβού με τον αντιπρόεδρο της L’Oréal Paris εκεί, στον οποίο με έχει συστήσει η L’Oréal Ελλάδας, με την οποία τότε συνεργαζόμουν. Θυμάμαι ότι μου είχε πει «μου αρέσει πολύ η δουλειά σου, αλλά αν θέλεις να κάνεις A-list συνεργασίες εδώ, θα πρέπει να διαλέξεις τι θα κάνεις: μακιγιάζ ή μαλλιά». Τότε δεν μπορούσα να καταλάβω γιατί επέμενε. Εγώ σε όλη μου την καριέρα αγωνίστηκα να μπορώ να κάνω και τα δύο εξίσου καλά. Τελικά αποφάσισα να επικεντρωθώ στα μαλλιά, γιατί είναι πιο δύσκολο να βρεις έναν πολύ καλό κομμωτή, χωρίς να θέλω να απαξιώσω το κομμάτι του μέικαπ. Μετά συνειδητοποίησα πως στις ΗΠΑ τα budget στις παραγωγές είναι μεγάλα και θεωρείται αυτονόητο πως θα υπάρχουν δύο άνθρωποι για το λεγόμενοglam: ένας για μέικαπ και ένας για μαλλιά.

Πέρσι κάνατε μια καμπάνια για τζιν με τη Cindy Crawford. Είδα πως πρόσφατα δουλέψατε ξανά μαζί.

Επιμελήθηκα τα μαλλιά της για ένα εξώφυλλο σε βρετανικό περιοδικό και μου έκανε τρομερή εντύπωση πως όταν της είπα ότι είχαμε δουλέψει στο παρελθόν μαζί (βέβαιος πως μάλλον δεν το θυμάται) μου είπε ότι με θυμάται και πως παρακολουθεί τη δουλειά που κάνω με την Britney. Ήταν πολύ τιμητικό.

Πώς νιώθεις που έχεις αρχίσει να γίνεσαι γνωστός στο χώρο διεθνώς;

Moυ το λες και νιώθω περίεργα όταν το ακούω, αλλά για μένα είναι τεράστια χαρά το ότι άνθρωποι του χώρου που θαύμαζα και με ενέπνεαν –κομμωτές, makeup artists, στιλίστες– πλέον θα με ακολουθήσουν στο Instagram για να παρακολουθήσουν τη δουλειά μου και συχνά θα μου κάνουν κάποιο comment. Είναι γλυκό και όμορφο. Άλλωστε πια τα social media είναι πολύ σημαντικά για τη δουλειά μας, όσο χαζό κι αν ακούγεται.

Καθόλου χαζό. Τα social media είναι εξαιρετικά δυνατά. Παραμένεις στην ομάδα του Guido Palau;

Πλέον έχω πολλούς σταθερούς πελάτες και είναι δύσκολο να λείπω εκτός έδρας για τα fashionshows τόσο καιρό. Πλέον κάνω με την ομάδα τουGuido τα resort shows, όπως των Dior, Valentinoκαι άλλων οίκων, αλλά πολύ λιγότερα από ό,τι παλιότερα. Θέλω όμως να κρατήσω επαφή, γιατί η δημιουργικότητα που σου χαρίζει ένα fashionshow είναι πολύ διαφορετική από το να επιμελείσαι την εικόνα μιας σταρ, όσο μεγάλη κι αν είναι. Μία γυναίκα πρέπει να την κάνεις να φαίνεται όμορφη, η πιο όμορφη εκδοχή του εαυτού της. Στο fashion κομμάτι οτιδήποτε είναι πολύ όμορφο δεν είναι in fashion. Είναι τελείως άλλη η λογική και το κομμάτι των fashion showsμε έχει εξελίξει πολύ δημιουργικά.

Στις σταθερές συνεργασίες σου είναι και η Μεξικανοαμερικανή ερμηνεύτρια Camila Cabello που ήταν στο γκρουπ Fifth Harmony.

Έτσι γνωριστήκαμε με την Camila. Το συγκρότημα είχε δημιουργηθεί μέσα στο X-Factorτότε που κριτής στο σόου ήταν και η Britney. Ουσιαστικά η Camila ήταν η δεύτερη πελάτισσά μου μετά τη Maria Menounos, μαζί με τα υπόλοιπα κορίτσια των Fifth Harmony. Είμαι πολύ χαρούμενος για την εξέλιξή της. Κάναμε μαζί το κλιπ για το πρώτο της single, το «Havana», στο πρώτο άλμπουμ που έκανε μετά το γκρουπ. Θα επιμεληθώ το λουκ της και στις εμφανίσεις της στα VMA στη Νέα Υόρκη.

Με τη Maria Menounos συνεργάζεστε ακόμα;

Βέβαια, συνεργαζόμαστε σε όποιο μεγάλο eventκαι φωτογράφιση κάνει. To έχω ξαναπεί και δεν θέλω να ακούγομαι γραφικός, αλλά στη Mariaχρωστάω την επαγγελματική μου πορεία και το ξεκίνημά μου στην Αμερική. Για μένα είναι οικογένεια. Είναι πάντα εκεί για μένα. Θα με συμβουλεύσει, θα με πάρει από το χέρι και θα μου πει ποιο είναι το σωστό, χωρίς να μου χαϊδέψει τα αυτιά. Μόνο έτσι πηγαίνεις μπροστά. Το να έχεις μία αυλή που σου λέει ότι είσαι υπέροχος δεν σε πάει πουθενά. Το θέμα είναι να έχεις ανθρώπους που θα σου πουν την αλήθεια. Γιατί αν σε νοιάζονται, θα σου πουν ακόμα και κάτι που θα σε πληγώσει, αλλά με αγάπη και για το καλό σου, όχι για να σε δουν στενοχωρημένο. Είμαι ευλογημένος που έχω τέτοιους ανθρώπους στη ζωή μου. Έχω αποκτήσει υπέροχους φίλους στο Λος Άντζελες και χωρίς αυτούς όλα θα ήταν πολύ πιο δύσκολα.

Διαβάστε ακόμη:

Kourtney Kardashian: “Ντρέπομαι για την οικογένειά μου”

Keywords
Τυχαία Θέματα