Αν είναι να μαζέψετε τα μαλλιά σας σε messy bun τουλάχιστον κάντε το σωστά!

Η βασική κίνηση λίγη ώρα αφότου καθίσετε στο γραφείο και αμέσως μόλις μπείτε στο σπίτι είναι να μαζέψετε τα μαλλιά σας σε κότσο. Μονίμως ψάχνετε ένα τσιμπιδάκι ή ένα λαστιχάκι μέσα στην τσάντα σας.

Και σας καταλαβαίνω πιστέψτε με. Ακόμη κι αν έχετε κάνει το ωραιότερο ίσιωμα ή wavy look στο τέλος θα καταλήξει σε ένα messy bun επιτυχημένο ή μη. Εμείς όμως σας έχουμε βρει τους ωραιότερους ώστε αν είναι να το κάνετε να είναι με τον σωστό τρόπο. Οι celebrities και πάλι μας δίνουν ιδέες αφού δημιουργούν τους πιο επιτυχημένους. Όχι μην πάει το μυαλό σας σε κάτι εξεζητημένο ή στημένο. Messy είπαμε.

Ας

τους δούμε:

Μαζέψτε τα μαλλιά σας σε μια ψηλή αλογοουρά αρχικά, αφήνοντας μερικές τούφες ελεύθερες να πέφτουν στο πρόσωπο σας και στη συνέχεια γυρίστε τη γύρω από τον άξονα της. Μπορείτε να τη στερεώσετε με τσιμπιδάκια ή με ένα κλιπ.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mane Addicts (@maneaddicts) στις 6 Νοέ, 2018 στις 7:24 μμ PST

Σ’ αυτή την περίπτωση θα πιάσετε πολύ σφιχτά και πολύ ψηλά τα μαλλιά σας. Και θα τα στερεώσετε με τέτοιο τρόπο ώστε ο κότσος να μοιάζει πιο πλούσιος και με έξτρα όγκο. Αυτό σημαίνει ότι θα τα πιάνετε τούφα-τούφα και θα προσπαθείτε να τοποθετείτε τη μία πάνω από την άλλη.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη LACY REDWAY HAIRSTYLIST (@lacyredway) στις 7 Ιαν, 2019 στις 7:21 πμ PST

Ο κότσος της Hailey Baldwin δείχνει δύσκολος αλλά δεν είναι. Γίνεται με τον γνωστό απλό τρόπο της αλογοουράς. Το ροζ χρώμα είναι που τον κάνει εντυπωσιακό.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mane Addicts (@maneaddicts) στις 19 Σεπ, 2018 στις 7:30 μμ PDT

Ένα αξεσουάρ θα σας χρειαστεί ειδικά αν θέλετε να δώσετε μια διαφορετική νότα στον χαμηλό, αυτή τη φορά κότσο. Μαζέψτε τα μαλλιά σας σε χαμηλή αλογοουρά, στριφογυρίστε την και στερεώστε τη ένα μεγάλο pin.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη LΛ|NY|ENTIREWØRLD (@chrisdylanhair) στις 15 Νοέ, 2018 στις 6:17 μμ PST

Ένα μαντήλι θα χαρίσει chic look στον χαμηλό κότσο και είναι ιδιαίτερα πρακτικό αν τα μαλλιά σας είναι σγουρά. Πιάστε τα σε αλογοουρά και τυλίξτε γύρω τους το μαντήλι παρασύροντας εν τω μεταξύ μερικές τούφες ώστε να δείχνει το χτένισμα σας σαν κότσος. Είναι έξυπνο και χαριτωμένο.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hannah Fallis Bronfman (@hannahbronfman) στις 11 Ιαν, 2019 στις 5:37 πμ PST

Διαβάστε ακόμη:

Μια δόση πολυτέλειας στο μπάνιο σας επιβάλλεται

Φορέστε και μία και δύο και τρεις στρώσεις μάσκαρα αρκεί να είναι η σωστή

Keywords
Τυχαία Θέματα