Αν αποφασίσατε να βάψετε τα μαλλιά σας ξανθά πρέπει να δείτε τις μεγαλύτερες τάσεις πριν κλείσετε ραντεβού με τον haircolorist!

Τα κομμωτήρια άνοιξαν κι εσείς έχετε ήδη κλείσει το ραντεβού σας. Και σκέφτεστε πολύ σοβαρά να κάνετε το μεγάλο βήμα aka να βάψετε τα μαλλιά σας ξανθά.

Είναι μεγάλη αλλαγή, εμβληματική και πίσω της κρύβονται πολλά. Είναι η καραντίνα που σας κούρασε, είναι η μικρή επανάσταση που θέλετε να κάνετε πριν έρθει το καλοκαίρι.

Και σύμφωνα με τους ειδικούς, πρόκειται για μια μορφή “ενηλικίωσης”. Ειδικά για όσες δεν το έχουν κάνει ποτέ ξανά. Ή βρέθηκαν κοντά, που

σημαίνει πως υιοθέτησαν caramel highlights ή balayage.

Τώρα όμως ήρθε η κατάλληλη στιγμή και πρέπει να είστε προετοιμασμένες. Αρχικά γνωρίζετε πως όλες οι beauty συνήθειες θα αλλάξουν, ειδικά όσο αφορά στο μακιγιάζ.

Θα πρέπει να τονίζετε περισσότερο τα χαρακτηριστικά σας, να μην ξεχνάτε ποτέ να απλώνετε blush και ζωηρά χρώματα στα χείλη ειδικά αν έχετε λευκή ή λίγο χλωμή επιδερμίδα.

Στη συνέχεια θα πρέπει να ακολουθήσετε πιστά όλες τις συμβουλές τους haircolorist σχετικά με την περιποίηση του νέου σας χρώματος. Το μπλε σαμπουάν θα υπάρχει πλέον μόνιμα στο μπάνιο σας ώστε να αποφεύγετε τις κιτρινίλες ενώ καλό είναι όλα τα προϊόντα να είναι κατάλληλα για ξανθά μαλλιά.

Κι αν δεν έχετε αποφασίσει την απόχρωση, εμείς είμαστε εδώ για να σας αποκαλύψουμε τις ωραιότερες αλλά και τις μεγαλύτερες τάσεις.

Δείτε στη συνέχεια και συζητήστε το, αρκετά, με τον κομμωτή σας.

Retro Hollywood Blonde: Μόλις το υιοθέτησε η Billie Eilish, και να το θυμηθείτε, θα το δείτε παντού τους επόμενους μήνες. Είναι 70’s, έντονο και κατάλληλο για τις πολύ τολμηρές.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη BILLIE EILISH (@billieeilish)

Mushroom Blonde: Κινείται ανάμεσα στο bronde και το γκρι και είναι μία από τις πιο σοφιστικέ αποχρώσεις. Είναι το χρώμα με τις περισσότερες αναζητήσεις στο Pinterest και κατάλληλο για τις καστανές αλλά και όσες είναι ήδη ξανθές.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη BLONDES HIGHLIGHTS VIVIDS (@marije_therainbowroom)

Cream Soda Blonde: Ούτε ξανθό, ούτε καστανό. Κάτι ενδιάμεσο. Super λαμπερό. Δείχνει τέλειο σε όλα τα μήκη μαλλιών.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Wella Professionals GR (@wellahair.gr)

Toasted Coconut Blonde: Φυσική ρίζα, creamy blonde στα μήκη και icy white στις άκρες. Θα το πετύχετε με την τεχνική του balayage και είναι ίσως το πιο εντυπωσιακό όλων.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ⓚⓐⓨⓛⓤⓗ Ⓢⓣⓔⓦⓐⓡⓣ (@kayluhskolors)

Smoked Marshmallow Blonde: Μια μίξη σκούρου καστανού με creamy blonde. Είναι το πιο πρακτικό αφού μπορείτε να το ανανεώνετε πιο σπάνια απ’ ότι τις υπόλοιπες αποχρώσεις.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Riawna Capri | Hairstylist (@riawna)

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας:

Δείτε τα 6 απίθανα nail art designs που μόνο η μανικιουρίστ σας μπορεί να δημιουργήσει!

7 make up looks που θα σας κάνουν να πάρετε τα πινέλα στα χέρια αμέσως τώρα!

Keywords
Τυχαία Θέματα