Αλεξάνδρα Παναγιώταρου – Στάθης Σχίζας: Η αντίδραση του ζευγαριού στο ενδεχόμενο γάμου

Στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» μίλησαν σήμερα το πρωί (30/10) η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και ο Στάθης Σχίζας.

Το ζευγάρι αναφέρθηκε -μεταξύ άλλων- στο «Survivor All Star» και στο αν θα συμμετάσχει σε αυτό ο περσινός νικητής του Survivor.

«Επειδή είναι πρόσφατη η εμπειρία μου, θα πρέπει να ζυγίσω πολλά πράγματα για να ξαναπάρω μέρος», είπε αρχικά ο Στάθης Σχίζας, με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου να τονίζει πως δεν “τρελαίνεται” με την ιδέα καθώς «έχει περάσει πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Θυμάμαι σαν χθες τον

τελικό του Survivor, οπότε δεν τρελαίνομαι. Αν πάει, θα αφήσει πίσω του συντρίμμια».

Όσο για τον Γιώργο Αγγελόπουλου και τις φήμες που τον θέλουν ως συμππαρουσιαστή στο ριάλιτι, ο Στάθης Σχίζας τόνισε πως θα προτιμούσε να τον δει ως παίκτη και πως «ο Γιώργος Λιανός υπερκαλύπτει το κομμάτι της παρουσίασης».

Τέλος, αναφορικά με το ενδεχόμενο ενός γάμου, η αντίδραση του ζευγαριού ήταν η ίδια. Και οι δύο κοίταξαν έντονα τη δημοσιογράφο και ξεκίνησαν να γελούν. «Κόψ’την κάμερα», είπε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, με τον Στάθη Σχίζα να προσθέτει χιουμοριστικά: «Τώρα μου το χαλάς».

Διαβάστε ακόμα:

Φαίη: Οι φωτογραφίες που δημοσίευσε από το ταξίδι της στη Ρώμη με τα παιδιά της!

Γιάννης Μάρκου: Παραδόθηκε στις Αρχές ο 25χρονος που μαχαίρωσε τον επιχειρηματία στη Βαρυμπόμπη

Αγγελική Ηλιάδη: Μιλά πρώτη φορά για τον χωρισμό της από τον Γρηγόρη Αναστασιάδη και αποκαλύπτει ότι θα κάνει τη ζωή της βιβλίο

Keywords
Τυχαία Θέματα