Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: «Όταν έμαθα για τον θάνατο του Νίκου Σεργιανόπουλου, διαλύθηκα»

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου είχε ξεχωρίσει μέσα από τη συμμετοχή της στη σειρά «Δύο Ξένοι», στην οποία συνεργαζόταν με τον Νίκο Σεργιανόπουλο όπου δολοφονήθηκε αρκετά χρόνια αργότερα.

Η γνωστή ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον δημοσιογράφο Αλέξη Μίχα και αναφέρθηκε -μεταξύ άλλων- στην απώλεια του αγαπημένου της συναδέλφου, ενώ παράλληλα μίλησε για την καριέρα της και την προσωπική της ζωή.

Όσα είπε η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου στην κάμερα
του Mega

«Πάντοτε ήμουν πολιτικοποιημένο άτομο, ποτέ κομματικοποιημένο. Όταν μου έγινε η πρόταση για την πολιτική, τη δέχθηκα γιατί ήθελα αντί να ποστάρω στο Facebook, να δω πώς μπορώ να προσφέρω κάτι καλύτερο. Δε θα κάνω ρουσφέτια αν εκλεγώ», είπε αρχικά η Αλεξάνδρα Παλαιλόγου.

Για την απώλεια του Νίκου Σεργιανόπουλου ανέφερε στη συνέχεια: «Δεν μπορώ να τον ξεχάσω. Αυτό που θυμάμαι από εκείνον, μακριά από τις κάμερες ήταν ότι ήταν ένας άλλος άνθρωπος. Ήταν ένας ανοιχτός και γλυκός άνθρωπος, με πολύ χιούμορ, ήταν ένας κύριος. Στο πλατό ήταν αλλιώς. Όταν έμαθα για τον χαμό του διαλύθηκα, νομίζω ότι όλη η Ελλάδα συγκλονίστηκε».

Τέλος, για την προσωπική της ζωή, η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου εξομολογήθηκε: «Είμαι το ίδιο καλά, χαρούμενη κι ευτυχισμένη με τον σύντροφό μου. Παρόλο που έκανα δύο γάμους, η έννοια του γάμου δε με ενδιέφερε καθόλου. Είχα φτάσει κοντά και σε έναν τρίτο γάμο».

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα είπε:

Διαβάστε ακόμα:

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Δεν έκανα casting για το Shopping Star»

Ελένη Φουρέιρα: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την αποκάλυψη ότι θα είναι κριτής στο «Fame Story»

Το Ναυάγιο: Τα πρόσωπα κλειδιά στην εξιχνίαση της τραγωδίας

Keywords
Τυχαία Θέματα