Άγιος Βαλεντίνος: Φορέστε το κόκκινο κραγιόν σας όπως τα fashion girls στη Νέα Υόρκη!

Το κόκκινο κραγιόν δεν είναι μόνο για τον Άγιο Βαλεντίνο αλλά βρίσκεται μόνιμα στο νεσεσέρ σας. Είναι εκείνο που θα σας σώσει κάθε φορά που θέλετε να αναβαθμίσετε το μακιγιάζ σας αλλά και να χαρίσετε μια κλασική πινελιά.

Είναι κατάλληλο για όλες τις ώρες και περιστάσεις όποιο κι αν είναι το outfit σας. Είτε φοράτε jean, είτε το αγαπημένο σας μαύρο φόρεμα το κόκκινο χρώμα στα χείλη είναι ότι καλύτερο.

Σίγουρα γνωρίζετε την απόχρωση που σας ταιριάζει και το συνδυάζετε

με απίθανους τρόπος.

Εμείς όμως σήμερα σας αποκαλύπτουμε πως το φορούν τα fashion girls στη Νέα Υόρκη.

Ακόμη και νωρίς το πρωί με casual look τα κορίτσια στη Νέα Υόρκη φορούν το κόκκινο κραγιόν τους. Με μαλλιά ίσια και ανεπιτήδευτα, άψογη επιδερμίδα και μια στρώση μάσκαρα.

Photo: Edward Berthelot/Getty Images/Ideal Image

Συνδυάζουν το έντονο, κόκκινο χρώμα στα χείλη με ματ άψογη επιδερμίδα και το pixie cut. Τα φρύδια είναι σωστά τονισμένα και με τέλειο σχήμα.

Photo: Edward Berthelot/Getty Images/Ideal Image

Κι επειδή δίνουν μεγάλη σημασία στη λεπτομέρεια συνδυάζουν το χρώμα στα χείλη με τα αξεσουάρ όπως για παράδειγμα την τσάντα τους. Ταυτόχρονα επιλέγουν την ίδια απόχρωση στα ζυγωματικά και απλώνουν μια στρώση μάσκαρα δημιουργώντας ένα από τα ωραιότερα looks.

Photo: Christian Vierig/Getty Images/Ideal Image

Το κόκκινο χρώμα στα χείλη ταιριάζει τέλεια με blonde bob. Η επιδερμίδα είναι άψογη αφού είναι ο μόνος τρόπος να αναδειχθεί το συγκεκριμένο κραγιόν.

Photo: Edward Berthelot/Getty Images/Ideal Image

Κόκκινο και φούξια είναι ο πιο ανατρεπτικός και υπέροχος ταυτόχρονα συνδυασμός. Ένα φούξια jacket στα μέσα του χειμώνα δείχνει ακόμη ωραιότερο αν φορέσετε το κόκκινο κραγιόν σας.

Photo: Edward Berthelot/Getty Images/Ideal Image

Η Kaia Gerber είναι το αγαπημένο μας fashion girl. Έχει αδυναμία στο κόκκινο κραγιόν το οποίο ταιριάζει απόλυτα με το καστανό χρώμα στα μαλλιά της και την μεσαία επιδερμίδα της. Επιλέγει κόκκινο κραγιόν με μπλε υποτόνο και το φορά από το πρωί στις βόλτες της στο κέντρο του Manhattan μέχρι και τις επίσημες ή βραδινές εμφανίσεις της.

Photo: Edward Berthelot/Getty Images/Ideal Image

Κεντρική photo: Edward Berthelot/Getty Images/Ideal Image

Διαβάστε ακόμη:

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας σας:

6+1 σαμπουάν για λιπαρά μαλλιά: Ποιο είναι το ιδανικό για εσένα;

Αυτό είναι το λάθος που κάνετε οι περισσότερες με τα μαλλιά σας το βράδυ!

Keywords
Τυχαία Θέματα