Αυτός είναι ο λόγος που η Φαίη μας είναι τόσο χαρούμενη!

Η επιθυμία της να βρίσκεται κοντά στις γυναίκες δημιούργησε την ανάγκη να φτιάξει το faysbook.gr! Μέσα από το προσωπικό της site η Φαίη μας, ενημερώνει το γυναικείο πληθυσμό, ως επί το πλείστον, για οτιδήποτε τον ενδιαφέρει.

Συμβουλές ομορφιάς, μόδα αλλά και celebrity news είναι μόνο μερικά από αυτά που έχει επιλέξει η Φαίη μας να μοιράζεται με τις διαδικτυακές της φίλες! Μάλιστα εδώ και λίγες μέρες θέλοντας να εκπληρώσει τις επιθυμίες τους έφτιαξε μια

στήλη, Fay’s Food Diary, μέσω της οποίας ενημερώνει τις γυναίκες για τις διατροφικές της συνήθειες και επιλογές.

Μετά από 3,500.000 επισκέψεις, 9,500.000 page views και 800.000 μοναδικούς χρήστες η Φαίη θέλησε να μοιραστεί τη χαρά της για την επιτυχία του faysbook.gr και μίλησε γι αυτό on camera στο Πρω1νό!

«Είμαι πολύ χαρούμενη! Όλα τα χρόνια από την πρώτη μέρα που ξεκίνησα αισθανόμουν ότι απέναντι μου δεν είναι η κάμερα αλλά ότι είναι τηλεθεάτριες. Σκέφτομαι ότι είναι γυναίκες και ότι είμαστε μια παρέα, έτσι το ζω! Καμιά φορά όταν λέω ”Κορίτσια μου Καλημέρα” είναι κάποια αγόρια που δικαίως μου γράφουνε ”είμαστε κι εμείς εδώ” αλλά έτσι το αισθάνομαι! Εγώ είμαι πολύ υπέρ των γυναικών έτσι έχω μεγαλώσει», δήλωσε η Φαίη μας και συνέχισε αποκαλύπτοντας: «Μου ήρθε ένα mail σήμερα το πρωί, τώρα που τελείωσε ο μήνας, με τα νούμερα στο διαδίκτυο. Και μου ήρθε ένας αριθμός που λέω εντάξει γίναμε πάρα πολλές και δε θα μείνω στα νούμερα. Το site όταν ήθελα να το κάνω είχα στο μυαλό μου κάτι γυναικείο…. Μιλάμε για 94,4 % γυναικείο κοινό, δηλαδή ένα site που… κορίτσια είμαστε εκεί!»

Δείτε το βίντεο:

The post Αυτός είναι ο λόγος που η Φαίη μας είναι τόσο χαρούμενη! appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα