Αυτοί είναι οι πρώτοι υποψήφιοι για το Your Face Sounds Familiar

Η… μηχανή του Your Face Sounds Familiar έχει ξεκινήσει να ζεσταίνεται από τις αρχές του έτους. Η παραγωγή έχει δει πολλούς celebrities από το χώρο της μουσικής, της υποκριτικής ακόμα και του αθλητισμού με στόχο να δημιουργήσουν μια 10μελη ομάδα με διαφορετικές και ενδιαφέρουσες προσωπικότητες.

Μέχρι στιγμής σύμφωνα με πληροφορίες του Peoplegreece.com από casting έχουν περάσει αρκετοί celebrities με την παραγωγή να είναι πιο κοντά στους Θανάση Βισκαδουράκη, Μαριέλλα Σαββίδου, Γιάννη Χατζηγεωργίου, Δημήτρη Μακαλιά, Αντιγόνη Ψυχράμη, Άρη Μακρή από τους Boy’s and

Noise, Πρόδρομο Τοσουνίδη και Κόνι Μεταξά.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι ιθύνοντες θέλουν να ενισχύσουν την ομάδα και με κάποιους ανθρώπους μεγαλύτερης ηλικίας που έκαναν θραύση τις δεκαετίες ’80-΄90 και έχουν ήδη προβεί σε συζητήσεις με συγκεκριμένους ανθρώπους. Το μόνο που μπορούμε να γράψουμε είναι πως αν δεχτούν οι εν λόγω καλλιτέχνες το come back τους θα είναι θεαματικό.

Να θυμίσουμε πως την παρουσίαση του Your Face Sounds Familiar θα αναλάβει για ακόμα μια χρονιά η Μαρία Μπεκατώρου ενώ στην κριτική επιτροπή θα καθίσουν οι Σταμάτης Φασουλής, Φώτης Σεργουλόπουλος και Έλλη Κοκκίνου.

The post Αυτοί είναι οι πρώτοι υποψήφιοι για το Your Face Sounds Familiar appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα