Αυτό το beauty tip της Naomi Campbell θα σου χρειαστεί το Καλοκαίρι!

Σπανίως μέχρι σήμερα η Naomi Campbell έχει μιλήσει για το πώς περιποιείται την επιδερμίδα της ή τα αγαπημένα της προϊόντα ομορφιάς.

Φαίνεται όμως πως το supermodel αποφάσισε να γίνει λίγο πιο επικοινωνιακό τα  τελευταία δύο χρόνια, ειδικά αφότου ξεκίνησε το δικό της κανάλι στο YouTube. Αντίθετα από ό,τι θα περίμενε κανείς, δεν μιλάει ιδιαίτερα για την ίδια και τις συνήθειές της στα βίντεό της (μέχρι στιγμής, τουλάχιστον)

– προτιμάει να φιλοξενεί, κυρίως, συνεντεύξεις με σπουδαίες προσωπικότητες από το χώρο της μόδας και του lifestyle που γνωρίζει καλά όλα αυτά τα χρόνια της λαμπερής καριέρας της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Naomi Campbell (@naomi)

Πάντως, σε κάποιες πρόσφατες εμφανίσεις της η Naomi έλυσε τη σιωπή της γύρω από το καθημερινό beauté της ενώ σε συνέντευξη που έδωσε στο Architectural Digest, αποκάλυψε ένα beauty μυστικό της: “Δεν κοιμάμαι ποτέ με air condition. Δεν μου αρέσει, πιστεύω πως δημιουργεί ρυτίδες“, είπε και εμείς ξεκινάμε να ψάχνουμε εναλλακτική για τις ζεστές νύχτες του καλοκαιριού που έρχονται.

Ξεκινάει την πρωινή φροντίδα της με ένα προϊόν που έχει δηλώσει ότι είναι το αγαπημένο της: είναι το Serozinc της La Roche-Posay, ένα σπρέι προσώπου για τη λιπαρή επιδερμίδα, με θειικό ψευδάργυρο που καθαρίζει και καταπραύνει τους δερματικούς ερεθισμούς, έχει στυπτική δράση και δίνει ματ αποτέλεσμα.

Συνεχίζει όχι με ένα αλλά με δύο serum γιατί, όπως λέει, θέλει η επιδερμίδα της να είναι dewy και λαμπερή και για αυτό ακολουθεί τη συμβουλή που της είχε δώσει από νωρίς η μητέρα της, να ενυδατώνει καλά το πρόσωπό της. “Η ενυδάτωση είναι για μένα το πιο σημαντικό πράγμα. Δεν αφήνω το δέρμα μου χωρίς ενυδάτωση ποτέ, χρησιμοποιώ πολλές μάσκες προσώπου, κρεμώδεις και υφασμάτινες.

Όσο για το μακιγιάζ, εξομολογήθηκε πως όταν δεν εργάζεται αποφεύγει να βάφεται γιατί κάτω από τα έντονα φώτα μιας φωτογράφισης, “το μακιγιάζ μπαίνει βαθιά στους πόρους” και θέλει να αφήνει την επιδερμίδα της να ξεκουράζεται ενώ τόνισε πως είναι φανατική με το καλό ντεμακιγιάζ και τον καθαρισμό, γιατί είναι το μυστικό για υγιές δέρμα.

Συμφωνούμε μαζί της απολύτως!

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας σας: 

No makeup-makeup: 3 βασικά tips από τον μακιγιέρ της Rihanna!

Έξαλλη η Huda Kattan με το TikTok!

Αυτό είναι το μυστικό ομορφιάς της Jennifer Aniston για τέλεια επιδερμίδα -Το ξέρουν όλες οι γιαγιάδες!

Keywords
Τυχαία Θέματα