Αυτό είναι το ιδανικό ραντεβού για σένα σύμφωνα με το ζώδιό σου (Part I)

Κρύο, καιρός για δύο. Έτσι λέει ο σοφός μας λαός και εμείς το πιστεύουμε απόλυτα. Γνώρισες λοιπόν ένα αγόρι που σε έχει ξετρελάνει και θες να οργανώσεις ένα τέλειο ραντεβού αλλά δεν ξέρεις από πού να ξεκινήσεις;

Μάθε απλά το ζώδιό του και διάβασε παρακάτω τι ακριβώς πρέπει να κάνεις για να τον ρίξεις στην αγκαλιά σου και να τον κάνεις να μην ξεκολλάει από εκεί με τίποτα.

Κριός
Αν το ταίρι σου είναι Κριός τότε πρέπει να ετοιμάσεις μια περιπέτεια ή γενικά

ένα ραντεβού…με δράση! Όταν ανεβαίνει η αδρεναλίνη του, ανεβαίνει και η ερωτική του διάθεση και βλέπει τα πράγματα τελείως μα τελείως διαφορετικά.

Ταύρος
Οι Ταύροι αγαπάνε το καλό φαγητό και την πολυτέλεια, οπότε εύκολα μπορείς να τους ικανοποιήσεις βρίσκοντας ένα ωραίο εστιατόριο. Κάνε μια έρευνα στο Internet, ρώτα και φίλους σου και κατέληξε κάπου πολύ ωραία. Αν το μενού έχει και θαλασσινά ακόμα καλύτερα.

Δίδυμοι
Οι Δίδυμοι είναι άνθρωποι που θέλουν να τους εξιτάρεις διαρκώς και να μαθαίνουν καινούρια πράγματα. Μια βόλτα σε ένα ωραίο σκηνικό για το οποίο θα έχεις μάθει όλες τις πληροφορίες που πρέπει είναι η τέλεια επιλογή.

Καρκίνος
Οι Καρκίνοι αγαπάνε την άνεση αλλά και τις νέες εμπειρίες. Πήγαινέ τους για ένα wine tasting και θα τους εντυπωσιάσεις.

Λέων
Τους αρέσει να βρίσκονται στο επίκεντρο και τους αρέσει επίσης το τραγούδι και ο χορός. Ένα γλέντι, μια βραδιά με χορό είναι ό,τι πρέπει για να τους τραβήξεις το ενδιαφέρον.

Παρθένος
Αγαπάνε τη φύση και τους αρέσει η ιδέα της υγιεινής ζωής. Πήγαινέ τους σε ένα εστιατόριο με υγιεινά πιάτα και μετά μια βόλτα στην εξοχή με ποδήλατο!

Διαβάστε ακόμα: Ταύρος + Καρκίνος: Τελικά ταιριάζουν αυτά τα δύο ζώδια;

Keywords
Τυχαία Θέματα