Αυτό είναι το ένα πράγμα που δεν πρέπει να φοράς στο γυμναστήριο

Το γυμναστήριο είναι για κάποιες τρόπος ζωής και για άλλες (σαν εμένα) ανάγκη, μαρτύριο και κάτεργο. Σε όποια κατηγορία και αν ανήκεις πηγαίνεις και προσπαθείς. Χτυπιέσαι με τα βάρη, τα trx, τα spinning, τη yoga και τα pilates και πιθανότατα να βάζεις πράγματα στο σώμα και το πρόσωπό σου πριν πας για την γυμναστική σου. Προσωπικά (εδώ Χριστίνα, η Χρόνη) βάζω κρέμα κατά της κυτταρίτιδας κάτω από το κολάν μου όταν πηγαίνω για yoga και λοιπά βασανιστήρια με την Νίκη, την ΑΠΟΛΥΤΗ fitness guru που όντως νοιάζεται αν κάνεις δουλειά ή όχι και προσαρμόζει την γυμναστική στα μέτρα σου (Νίκη σ᾽αγαπώ να ξέρεις) αλλά το θέμα μας δεν είναι αυτό… Το θέμα είναι πως έχω παρατηρήσει πολλές από εσάς να κάνετε ένα ΤΡΑΓΙΚΟ λάθος στο δρόμο για την γυμναστική…

Πολλές φοράτε μεικάπ! Καταλαβαίνω… ακόμα και αθλήτριες στους Ολυμπιακούς αγώνες έχουν παραδεχτεί πως βάφονται για να νιώθουν καλύτερα όμως είναι τόσο λάθος! Καταλαβαίνω επίσης πως, στα γυμναστήρια πάνε και τραγανά αγόρια κι έτσι έχουμε έναν λόγο παραπάνω να είμαστε όμορφες καθώς δίνουμε πόνο και αφήνουμε ένα κομμάτι πνευμόνι στα πλαστικά στρωματάκια. Το κακό που κάνει στο δέρμα όμως το μεικάπ στο γυμναστήριο δεν αξίζει τον κόπο, believe me. Σύμφωνα με τους ειδικούς, το μεικάπ δεν αφήνει το δέρμα σου να αναπνεύσει κι έτσι όλος ο ιδρώτας και οι ρύποι από την ατμόσφαιρα και τα πλαστικά στρωματάκια μένουν στην επιφάνεια του δέρματος και κάνουν ένα μικρό πάρτι! Αυτό έχει σαν συνέπεια τα σπυράκια, τις μολύνσεις, τα δερματικά και όλα τα συναφή. Πες μου τώρα, αξίζει τον κόπο; Όχι βέβαια! και τι να κάνεις θα μου πεις… Να μην βάλεις τιποτα και να αφήσεις το δέρμα σου να λάμψει φυσικά όπως θα κάνει έτσι κι αλλιώς με την γυμναστική. Αν ΠΡΕΠΕΙ να βάλεις κάτι και δεν μπορείς με τίποτα, διάλεξε μια oil–free φόρμουλα, πολύ ελαφριά και ενδεχομένως μια που να προστατεύει ενάντια στα σπυράκια και τα βακτήρια όπως το Effaclar Duo Unifiant της La Roche Posay.

Και να μην ξεχάσω! Εννοείται φόρα κρέμα κατά της κυτταρίτιδας και μάσκα στα μαλλιά σου. το σώμα σου θα ανεβάσει θερμοκρασία και θα κάνουν διπλή δουλειά όσο γυμνάζεσαι!

Διάβασε ακόμα:

Ο τέλειος τρόπος για να δώσεις XXL όγκο στα μαλλιά σου

#SplashNails Νύχια που μοιάζουν με έργα του Jackson Pollock

DIY Time! Φτιάξε μόνη σου πανεύκολα έναν αντιρυτιδικό ορό με αλόη

The post Αυτό είναι το ένα πράγμα που δεν πρέπει να φοράς στο γυμναστήριο appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα