Αυτή είναι η πιο ιδιαίτερη μυρωδιά που έχεις μυρίσει ποτέ!

Με τόσες μυρωδιές που καταφτάνουν καθημερινά στο beauty department Του faysbook.gr θα έλεγε κανείς πως οι μύτες μας είναι καμένες. Δεν είναι. Προσωπικά (εδώ Χριστίνα, η Χρόνη) έχω κόκκους καφέ σε ένα βαζάκι για να «καθαρίζω» την μύτη μου και αντικειμενικά να αποφασίζω για κάθε άρωμα (body lotion, κερί, mist κοκ) που καταφθάνει στα χέρια μου και πάει να με μπερδέψει. Σε περίπτωση που δεν το ήξερες, η μύτη «μπερδεύεται» όταν μυρίζεις αλλεπάλληλα αρώματα και μυρίζοντας καφέ κάνεις restart. Αλλά ας έρθουμε και στο θέμα πριν πλατειάσω περισσότερο:

Η νέα αρωματική σειρά του οίκου Molton Brown είναι ό, τι πιο ιδιαίτερο έχεις μυρίσει ποτέ, λέγεται Russian Leather και δεν έχω μυρίσει κάτι ωραιότερο EVER…

Αυτό το ιδιαίτερο άρωμα είναι μια οσφρητική αποτύπωση της τέχνης των παλαιότερων εργαστηρίων επεξεργασίας δέρματος, που ασκείται πλέον σε μερικά απομακρυσμένα χωριά, σκαρφαλωμένα στους πρόποδες δασών. Ο οίκος Molton Brown λοιπόν, μιμήθηκε την περίπλοκη χειροτεχνία και μαλάκωσε παλαιωμένο δέρμα με φρέσκο έλαιο πεύκου από τη Σιβηρία και σταγόνες από λάδι ξύλου cade και προσέθεσε βάθος με ρητινώδες έλαιο σημύδας. Τι είν᾽τούτο ρωτάς… Είναι ένα συστατικό που χρησιμοποιείται από το 17ο αιώνα για να διαβρέχει το ρωσικό δέρμα, δίνοντάς του μια μοναδική ανθεκτικότητα και ένα άρωμα που εφαρμόζεται σε μπότες, βαλίτσες και τη βιβλιοδεσία.

Ο Loïc Bisceglie, Master Perfumer, Takasago δήλωσε σχετικά: «Φανταζόμουν μια ρωγμή στο λυκόφως, όπου έντονες, ξυλώδεις, δερματοειδείς νότες που σιγοκαίγονται, συγκρούονται με το έντονο πεύκο του Σιβηριακού δάσους». Η Ambery vetiver αγκαλιάζει δυνατά, το απαιτητικό μαύρο δέρμα που καλύπτεται με το εκλεπτυσμένο cade, αφήνοντας μια αξέχαστη αίσθηση της ρωσικής ερημιάς.» Ναι, είναι ένα άρωμα σχετικά βαρύ αλλά αισθησιακό…καυτό θα λέγαμε, που ταιριάζει σε πολύ εκλεπτυσμένα γούστα και αν δεν το μυρίζεις, οι λέξεις, ακόμα και οι ποιητική περιγραφή του Master Takasago, δεν μπορούν να την περιγράψουν.

Τι περιλαμβάνει η συλλογή; Με ένα κλικ παρακάτω θα το μάθεις και να θυμάσαι πως για να τα βρεις, θα πας στα καταστήματα attica.

Διάβασε ακόμα:

Πονάνε τα μαλλιά; Ναι πονάνε και ξέρουμε γιατί;

#PearlNails γιατί αυτή την Τετάρτη θέλαμε κάτι λίγο πιο… chic

Top 10: Οι καλύτερες κοτσίδες για τον χειμώνα

Keywords
Τυχαία Θέματα