Αυτή Είναι η Νέα Μόδα στις Τραπεζαρίες και Έχει να Κάνει με τις Καρέκλες!

Οι καρέκλες θεωρούνται πλέον ξεπερασμένες… στην τραπεζαρία. Δείτε 6 επάξιους αντικαταστάτες τους!

Νέα χρονιά, νέοι στόχοι και… ο αγώνας για μια νέα τραπεζαρία ξεκινά. Η μόδα άλλωστε επιβάλλει να βγάλετε τις (βαρετές) καρέκλες από την τελευταία και να τις αντικαταστήσετε με άλλα αντίστοιχης χρήσης έπιπλα. Για να καταλάβετε τι εννοούσε σας παρουσιάζουμε 6 ιδέες που θα φέρουν στην τραπεζαρία σας μια πινελιά πρωτοτυπίας, φρεσκάδας κι ανανέωσης.

Σκαμπό και πουφ: Αν το

τραπέζι αποτελεί το αστέρι της τραπεζαρίας, βάλτε τις καρέκλες στην άκρη και μετατρέψετε το σε πραγματικό πρωταγωνιστή του χώρου σας, πλαισιώνοντάς το με όμορφα, απλά και λιτά σκαμπό ή πουφ.

Παγκάκι: Είστε φαν της ρουστίκ διακόσμησης; Πετάξτε τις καρέκλες από την τραπεζαρία και αντικαταστήστε τις με ένα όμορφο και κομψό ξύλινο παγκάκι. Ναι, το ξέρουμε: έχει ξαναγίνει αλλά δε θα σταματήσει ποτέ να (μας) εντυπωσιάζει.

Καρέκλες γραφείου: Μια ιδέα αφιερωμένη σε εκείνους που κρύβουν έναν διευθύνων σύμβουλο ή έναν αυστηρό επιχειρηματία μέσα τους: πλαισιώστε την τραπεζαρία σας με καρέκλες γραφείου σε διάφορα σχέδια και χρώματα για να δώσετε στο χώρο τον σοβαρό, αυστηρό και κομψό τόνο που σας χαρακτηρίζει.

Καναπές: Η άνεση των καλεσμένων σας είναι το κυριότερο μέλημα σας; Αντικαταστήστε τις κλασικές καρέκλες της τραπεζαρίας σας με έναν άνετο καναπέ και ετοιμαστείτε να κερδίσετε το Όσκαρ του πιο φιλόξενου οικοδεσπότη

Κουτιά αποθήκευσης με ρόδες: Θέλετε οι διαδικασίες στην τραπεζαρία σας να είναι… αυτοματοποιημένες; Χρησιμοποιήστε ξύλινα κουτιά αποθήκευσης με ροδάκια για να καταφέρετε το στόχο σας! Για να τα κάνετε πιο άνετα και για περισσότερο στιλ, στολίστε με άνετα και μοντέρνα λεπτά μαξιλάρια.

Άχυρα: Σας λείπει η ζωή στο χωριό; Κι όμως μπορείτε να φέρετε την ανάμνηση της εξοχής στη μοντέρνα τραπεζαρία σας! Πώς; Τα άχυρα είναι άνετα, μαλακά και σίγουρα πιο πρωτότυπα, cool και παραδοσιακά από τις συνηθισμένες καρέκλες.

Πηγή: Spirossoulis.com

Keywords
Τυχαία Θέματα