Αυτά είναι τα παιδικά ρούχα που δεν χρειάζονται σιδέρωμα και πλένονται πανεύκολα!

Το σχολείο ξεκίνησε και μαζί με αυτό και όλες οι δραστηριότητες των παιδιών μας. Και μπορεί οι μανούλες να χαίρονται που το παιδάκι τους μπαίνει πάλι σε πρόγραμμα (μετά τις ατέλειωτες ώρες παιχνιδιού και ανεμελιάς το καλοκαίρι) αλλά σίγουρα δεν χαίρονται που πρέπει να μπουν στη διαδικασία να βρούνε παιδικά ρούχα που να καλύπτουν όλες τις ανάγκες των μικρών τους ηρώων.

Το καθημερινό πλύσιμο και σιδέρωμα είναι επίσης ένας μεγάλος βραχνάς για τους σύγχρονους γονείς, ένα πρόβλημα που πλέον λύνεται καθώς σας έχουμε την πρώτη ελληνική εταιρία με παιδικά ρούχα που πλένονται εύκολα, δεν χρειάζονται

σιδέρωμα και είναι απλά στη συντήρησή τους. Με αυτά τα ρούχα το παιδάκι σας, αλλά και εσείς, θα ξεγνοιάσετε και παράλληλα θα γλυτώσετε πολύ χρόνο από την καθημερινή φροντίδα των ρούχων. Περισσότερος ελεύθερος χρόνος για εσάς λοιπόν και ταυτόχρονα περισσότερο στιλ στο ντύσιμο του παιδιού σας.

Η Tufrogs είναι μια εταιρία που δεν διαχωρίζει τα παιδικά ρούχα κατά φύλο και κάνει το ντύσιμο εύκολη και διασκεδαστική υπόθεση για όλους…μικρούς και μεγάλους!

Tα Tufrogs γεννήθηκαν από μια ομάδα φίλων που είναι και νέοι γονείς από τη Θεσσαλονίκη.

«Είχαμε μια επιθυμία να δημιουργήσουμε μια σειρά από άνετα παιδικά ρούχα, τα οποία ανταποκρίνονται στις ανάγκες των παιδιών και των νέων γονιών. Δημιουργούμε ρούχα με μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια και την ποιότητα, σε μια προσιτή τιμή. Αναζητούμε υφάσματα και δημιουργούμε ρούχα, που δεν χρειάζονται σιδέρωμα, που πλένονται χωρίς ιδιαίτερη ευαισθησία, που είναι γενικά απλά, καθημερινά, άνετα και εύκολα στην συντήρηση.»

Η Tufrogs απευθύνεται για τα παιδιά από 2 ετών έως 14 ετών. Τα 12 – 14 μπορούν να φορεθούν και από μαμάδες. Όλα τα προϊόντα σχεδιάζονται και κατασκευάζονται στην Ελλάδα υποστηρίζοντας το Made in Greece στο 100%.

Δες στην παρακάτω gallery απίθανα σχέδια για μοναδικό ντύσιμο στο σχολείο, στις δραστηριότητες, στη βόλτα!

Μπορείς να βρεις όλα τα σχέδια Tufrogs στο e-shop της εταιρίας στο www.tufrogs.co.

Επίσης μπορείς να μαθαίνεις όλα τα νέα της Tufrogs στο facebook εδώ!, στο Instagram εδώ! Και στο YouTube εδώ!

Keywords
Τυχαία Θέματα