Αφροδίτη Λατινοπούλου: Ανακοίνωσε ότι εντάσσεται στο κόμμα του Κωνσταντίνου Μπογδάνου

Μία ανακοίνωση αναφορικά με την πορεία της στην πολιτική έκανε η Αφροδίτη Λατινοπούλου. Δημοσιεύοντας ένα βίντεο στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram, αποκάλυψε πως αποφάσισε να συμπορευτεί πολιτικά με το κόμμα του Κωνσταντίνου Μπογδάνου, «Εθνική συμμαχία».

«Η απόφασή μου, λοιπόν, είναι να συμπορευτώ πολιτικά με τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο στην “Εθνική Συμφωνία” για να βοηθήσουμε την Εθνική δημιουργία να είναι εντός του κοινοβουλίου στις ερχόμενες εκλογές.

Με τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο μας ενώνουν κοινές αξίες, τα ιδανικά της πατρίδας, της θρησκείας και της οικογένειας αλλά και η τόλμη να εκφράζουμε δημόσια όσα άλλοι πολιτικοί φοβούνται ακόμα και να ψελλίσουν», είπε η Αφροδίτη Λατινοπούλου στο βίντεό της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Afroditi Latinopoulou (@a.latinopoulou)

«Αγαπητοί φίλοι. Μετά από αρκετή σκέψη κατέληξα με ποιον θα συμπορευτώ πολιτικά. Μπορεί κάποιοι να στεναχωρηθούν που δεν θα ανήκουμε στην ίδια κομματική παράταξη όμως να θυμάστε πως οι απόψεις, οι ιδέες και τα ιδανικά μας, μας ενώνουν και αυτό είναι το σημαντικότερο. Σας ευχαριστώ», έγραψε η Αφροδίτη Λατινοπούλου στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Διαβάστε ακόμα:

 Βίκυ Καγιά: Το άλμπουμ από τις διακοπές της – Εντυπωσιακές φωτογραφίες με το μπικίνι της

 Μαίρη Συνατσάκη: Μας δείχνει τι τρώει στην εγκυμοσύνη της – «Κάθε μιάμιση ώρα ένα πιατάκι κάτι»

 Δημήτρης Λάλος: Αγκαλιά με την κόρη του στα γυρίσματα της συζύγου του, Έλενας Μαυρίδου

Keywords
Τυχαία Θέματα