Yay Fay! Να πώς θα αντιγράψεις το χτένισμα της Φαίης

Καθημερινά, στο faysbook.gr λαμβάνουμε πολλές ερωτήσεις σχετικά με το beauty look της Φαίης μας στο Πρω1νό. Άλλοτε θέλετε να μάθετε την απόχρωση του κραγιόν της, άλλοτε τα tips για τα επιμελώς ατημέλητα up do της και πολλά άλλα. Αυτό που έχουμε παρατηρήσει ωστόσο είναι πως, όποτε με τον Δημήτρη Στράτο αποφασίζουν να κάνουν ΑΥΤΟ το χτένισμα,οι ερωτήσεις γίνονται δεκάδες!

Εννοείται πως δεν μας παραξενεύουν οι ερωτήσεις σας και το γεγονός πως αυτό είναι το

πιο δημοφιλές χτένισμα… είναι απλά ά-ψο-γο! Όσες όμως έχετε προσπαθήσει να το αντιγράψετε, απλά γυρίζετε τις άκρες με την βούρτσα και το σεσουάρ προς τα μέσα και το αποτέλεσμα βγαίνει πολύ στημένο και καθόλου ανάλαφρο και girly όπως αυτό της Φαίης. Κάπως έτσι λοιπόν γεννάται το ερώτημα: Μα πως γίνεται αυτό το τόσο αφράτο, ανάλαφρο και κοριτσίστικο χτένισμα; Ο Δημήτρης Στράτος το ονομάζει feminine chic και απαντά…

“Αυτό που κάνει όλη την διαφορά είναι η διαφορετική φορά με την οποία γυρίζουμε τις άκρες” μας είπε ο Δημήτρης. Μα ποια διαφορετική φορά θα αναρωτιέσαι σίγουρα… Και όμως, ο Δημήτρης δεν γυρίζει απλά όλες τις τούφες της Φαίης μας προς τα μέσα. “Γυρνώντας όλες τις τούφες προς τα μέσα προς την ίδια φορά, τότε το αποτέλεσμα βγαίνει πολύ στυλιζαρισμένο και -αν με ρωτάς- κάπως ρετρό. Για να γίνει πιο ανάλαφρο, αφράτο και με κοριτσίστικη κίνηση πρέπει να χωρίσεις τα μαλλιά σε τρία μέρη και να κάνεις το γύρισμα στην άκρη διαφορετικά. Πιο αναλυτικά, χωρίζεις τα μαλλιά σε τρία μέρη, από τον αυχένα και προς τα επάνω. Ξεκινάς γυρίζοντας τις κάτω τούφες προς τα μέσα με την πρέσα. Έπειτα περνάς στις μεσαίες τούφες και τις γυρίζεις προς τα έξω πάλι με την πρέσα. Τέλος γυρνάς τις πάνω τούφες ξανά προς τα μέσα. Έχουμε δηλαδή μέσα-έξω-μέσα! Το αποτέλεσμα αυτόματα γίνεται πολύ πιο ανάλαφρο και τέλειο” μας είπε ο Δημήτρης και τόνισε πως πριν κάνουμε οποιοδήποτε styling πρέπει πάντα να βάζουμε απαραιτήτως ένα προϊόν θερμοπροστασίας. Αυτό ήταν λοιπόν το μυστικό για το ανάλαφρο ή όπως λέει ο Δημήτρης… feminine chic χτένισμα της Φαίης. Συνέχισε να στέλνεις τις ερωτήσεις σου και καλή επιτυχία!

Διάβασε ακόμα:

Το μυστικό για να μακρύνουν τα μαλλιά σου είναι και το πιο απολαυστικό

Τα πιο όμορφα μακιγιάζ ήταν στα after party των Όσκαρ

#RoseGoldNails: Γιατί δεν χορτάσαμε glam με τα Όσκαρ

The post Yay Fay! Να πώς θα αντιγράψεις το χτένισμα της Φαίης appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα