Will Smith: H νέα δημόσια συγγνώμη για το χαστούκι στα Όσκαρ -«Ντρέπομαι…»

Χαμός έχει γίνει με το χαστούκι του Will Smith στον Chris Rock στα Oscars 2022.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Chris Rock βρισκόταν επί σκηνής προκειμένου να απονείμει το Όσκαρ καλύτερου ντοκιμαντέρ. Ο δημοφιλής ηθοποιός ξεκίνησε να αστειεύεται

σχολιάζοντας κάποιες από τις προσωπικότητες που ήταν στην αίθουσα, όπως τον Javier Bardem και την Penelope Cruz αλλά και τη σύζυγο του Will Smith, Jenna Pinkett Smith, η οποία είχε σχεδόν ξυρισμένο το κεφάλι της.

Η ίδια ενοχλήθηκε από το σχόλιο του Chris Rock, με τον σύζυγό της να το καταλαβαίνει και να αντιδρά απερίσκεπτα… Ο διάσημος ηθοποιός ανέβηκε μέσα σε ελάχιστο χρόνο επάνω στη σκηνή και χαστούκισε τον συνάδελφό του μπροστά σε όλον τον πλανήτη που παρακολουθούσε την απονομή.

Ο Will Smith επέστρεψε εξοργισμένος στη θέση του και, μάλιστα, χρησιμοποίησε χαρακτηρισμούς, με τους παρευρισκόμενους να μην μπορούν να πιστέψουν στα μάτια και στα αυτιά τους. Αργότερα, όταν ανέβηκε στη σκηνή για να παραλάβει το Όσκαρ Α’ Ανδρικού Ρόλου, ζήτησε δημόσια συγγνώμη για την πράξη του.

«Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από την Ακαδημία. Η αγάπη σε εξωθεί να κάνεις τρελά πράγματα», ήταν τα λόγια του Will Smith.

Δείτε ΕΔΩ τι ακριβώς συνέβη!

Και ενώ η τα μέλη της Ακαδημίας βρίσκονται σε συζητήσεις για τον αν τελικά ο ηθοποιός θα κρατήσει το χρυσό αγαλματίδιο μετά από αυτό το περιστατικό, ο ίδιος θέλησε να ζητήσει συγγνώμη και μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

«Η βία σε όλες τις μορφές της είναι δηλητηριώδης και καταστροφική. Η συμπεριφορά μου στα χθεσινά βραβεία Όσκαρ ήταν απαράδεκτη και αδικαιολόγητη. Τα αστεία σε βάρος μου είναι μέρος της δουλειάς, αλλά ένα αστείο για την ιατρική κατάσταση της Jada ήταν υπερβολικό για μένα και αντέδρασα συναισθηματικά.

Θα ήθελα να σου ζητήσω δημόσια συγγνώμη, Chris. Ήμουν εκτός ορίων και έκανα λάθος. Ντρέπομαι και οι πράξεις μου δεν ήταν ενδεικτικές του άντρα που θέλω να είμαι. Δεν υπάρχει χώρος για βία σε έναν κόσμο αγάπης και καλοσύνης.

Θα ήθελα επίσης να ζητήσω συγγνώμη από την Ακαδημία, τους παραγωγούς της εκπομπής, όλους τους παρευρισκόμενους και όλους όσους παρακολουθούν σε όλο τον κόσμο. Θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη από την οικογένεια Williams και την οικογένεια μου King Richard. Λυπάμαι βαθιά που η συμπεριφορά μου έχει κηλιδώσει αυτό που ήταν ένα κατά τα άλλα υπέροχο ταξίδι για όλους μας», έγραψε χαρακτηριστικά ο Will Smith.

Διαβάστε ακόμα:

Θλίψη: Πέθανε η Ειρήνη Κονιτοπούλου – Λεγάκη

Πέγκυ Ζήνα: Πολύ δύσκολες ώρες για την τραγουδίστρια

Παρθένα Χοροζίδου: «Στις “Τρίχες” ο Αλέξανδρος Ρήγας με έβαζε να φιλάω τους guest για να με φέρει σε δύσκολη θέση»

Keywords
Τυχαία Θέματα