Wash & Go Party με την Demy

Την Τρίτη 4 Απριλίου πραγματοποιήθηκε with a bang το Launch Event του Wash & Go που σηματοδότησε την έναρξη της νέας καμπάνιας “My Life My Shampoo” και φυσικά στην βραδιά πρωταγωνίστησε το κεντρικό πρόσωπο της καμπάνιας, η Demy! H δημοφιλής τραγουδίστρια εμφανίστηκε στη σκηνή τραγουδώντας μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της ενώ οι καλεσμένοι παρασύρθηκαν στον ρυθμό της μουσικής απολαμβάνοντας τη μοναδική της φωνή και λαμπερή σκηνική της παρουσία.

photos_GeorgeLouvaris

Παρόντες ήταν επίσης και οι υπόλοιποι

ambassadors της ενέργειας: η Ελιάνα Χρυσικοπούλου, η Λαβίνια Σταθάκη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, όλοι τους πολύ ενθουσιασμένοι για τη συμμετοχή τους στην ενέργεια “My Life My Shampoo”.

photos_GeorgeLouvaris

Ο Ιάκωβος Πουτάκογλου (Group Brand Manager Cosmetics) και η Κατερίνα Μπαμπούκου (Brand Manager) από τον όμιλο Σαράντη καλωσόρισαν τους καλεσμένους, αναφέρθηκαν τόσο στην ιστορία του Wash & Go όσο και στο περιεχόμενο της ενέργειας “My Life My Shampoo” τονίζοντας πως η καμπάνια αποτελεί έναν εορτασμό των όμορφων καθημερινών στιγμών που μοιραζόμαστε είτε με αγαπημένα μας πρόσωπα είτε με τον εαυτό μας και σημειώνοντας πως η συμμετοχή όλων είναι σημαντική καθώς η καμπάνια φέρει φιλανθρωπικό χαρακτήρα.

photos_GeorgeLouvaris

Η ενέργεια “My Life My Shampoo” έχει ως βασικό στόχο να αναδείξει πώς το νέο Wash & Go μπορεί να ταιριάξει τέλεια στην καθημερινότητα όλων μας. Χάρη στην ποικιλία των προϊόντων του, το νέο Wash & Go εγγυάται την απόλυτη φροντίδα και προστασία για όλους τους τύπους και τις ανάγκες των μαλλιών μας.

photos_GeorgeLouvaris

Οι ambassadors θα μοιραστούν μαζί μας στιγμές από την καθημερινότητά τους και θα καλέσουν το κοινό να κάνει το ίδιο ανεβάζοντας φωτογραφίες και βίντεο τους είτε στο microsite www.mylifemyshampoo.gr είτε στο Instagram χρησιμοποιώντας τα hashtags #mylifemyshampoo & #washandgogreece. Με τη συμμετοχή τους λαμβάνουν μέρος σε διαγωνισμούς με ιδιαίτερα, θεματικά δώρα και ταυτόχρονα στηρίζουν ενεργά τον ξενώνα «Ελαία» των Γιατρών του Κόσμου για ασυνόδευτα παιδιά πρόσφυγες.

The post Wash & Go Party με την Demy appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα