Valentine’s Day: Οι πιο στιλάτες γυναίκες μας δίνουν ιδέες για τη γιορτή των ερωτευμένων

Είτε γιορτάζεις είτε όχι την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου αξίζει να δώσεις λίγη σημασία παραπάνω στον εαυτό σου και να τον περιποιηθείς περισσότερο. Εμείς τσεκάραμε τα πιο ωραία accounts του instagram και σου έχουμε μερικά looks που θα σε εμπνεύσουν.

#1. Η Chiara Ferragni φοράει τα κόκκινα εσώρουχά της και μας υπενθυμίζει πως αυτό είναι το χρώμα των ημερών. Είτε είσαι σε σχέση είτε όχι βάλε τα κόκκινα

εσώρουχα και νιώσε την αυτοπεποίθησή σου να χτυπάει κόκκινο!

#2. Αν δεν είσαι λάτρης του κόκκινου τότε μπορείς εύκολα να φορέσεις ένα σετ μαύρων εσωρούχων που είναι επίσης μια σέξι επιλογή. Η Danielle Bernstein φοράει τα δικά της με λεπτό πουά καλσόν και δείχνει υπέροχη.

#3. Τα second skin φορέματα και tops είναι μια σέξι επιλογή για εσένα που θέλεις να είσαι πιο…ντυμένη εκείνη την ημέρα. Η Leonie Hanne ποζάρει με ένα φανταστικό στενό φόρεμα με αστέρια και κερδίζει τις εντυπώσεις.

#4. Αν περιμένεις αυτή την ημέρα για να φορέσεις το πιο λαμπερό σου outfit τότε πολύ καλά κάνεις! Η Aimee Song φοράει ένα πολύ εντυπωσιακό μίνι φόρεμα που συνδυάζει με oversized blazer και σέξι γόβες.

#5. Προτιμάς ένα μάξι φόρεμα με βαθύ σκίσιμο σαν αυτό της Negin Mirsalehi; Αν δεν το φορέσεις στις 14 Φλεβάρη τότε πότε θα το φορέσεις;

#6. Eίσαι λάτρης του κόκκινου; Αντέγραψε το look της Caroline Daur και πήγαινε στο γραφείο με ένα κατακόκκινο κοστούμι.

#7. Δε θέλεις να κάνεις υπερβολές για εκείνη τη μέρα; Τότε η Tezza έχει την τέλεια λύση. Ένα σατέν πουκάμισο σε παλ ροζ και ένα μαύρο tailored παντελόνι είναι ό,τι πρέπει για εσένα.

#8. Τέλος, η Mary Lawless Lee ακολουθεί μια από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν και φοράει ένα μάξι φόρεμα με εντυπωσιακά cutouts.

Διαβάστε περισσότερα:

Οι παλ αποχρώσεις που θα φορέσουμε ξανά και ξανά όλη την Άνοιξη

Η Emily Ratajkowski επιλέγει μια από τις πιο hot αποχρώσεις του Χειμώνα!

New Hot Trend: Τα sluffer είναι τα παπούτσια που θα γίνουν viral αυτή τη σεζόν (VIDEO)

Keywords
Τυχαία Θέματα