To wet look της Jennifer Lopez είναι ότι πιο πρακτικό τώρα που βρέχει

Το wet look δεν είναι καλοκαιρινό χτένισμα, αυτά είναι μύθοι. Και μάλιστα ο προσωπικός hairstylist της Jennifer Lopez, Chris Appleton το επιβεβαιώνει δημιουργώντας στην φίλη και πελάτισσα του το ωραιότερο που έχουμε δει τον τελευταίο καιρό. Το συγκεκριμένο look άλλωστε είναι ένα από τα αγαπημένα της αφού είναι λαμπερό και cool αλλά παράλληλα κατάλληλο για όλες τις ώρες και τις περιστάσεις.

Μιας και θα έχουμε

βροχές λοιπόν θα πάμε ασορτί και θα αποκτήσουμε το look της JLo διασκεδάζοντας με τον καιρό και κλείνοντας του το μάτι ταυτόχρονα. Γιατί όπως έχουμε πει τα καιρικά φαινόμενα δεν μας πτοούν.

Το μήκος μην σας νοιάζει, δείχνει το ίδιο υπέροχο τόσο στα πολύ μακριά μαλλιά όσο και στα μετρίου μήκους. Ακόμα και στα bob-lob.

Ο Appleton λοιπόν αποκαλύπτει όλες τις λεπτομέρειες ώστε να το αποκτήσετε και τονίζει ότι είναι ιδανικό και για glam, βραδινές εμφανίσεις. Το βλέπετε άλλωστε και στην Lopez, το συνδύασε με καταπληκτική haute couture δημιουργία και διαμάντια.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chris Appleton (@chrisappleton1) στις 8 Ιαν, 2019 στις 3:55 μμ PST

Ξεκινάμε λοιπόν: Αφού λούσετε τα μαλλιά σας απλώσετε κοντίσιονερ ώστε η τρίχα να είναι τέλεια ενυδατωμένη, τα ταμπονάρετε με την πετσέτα. Στη συνέχεια θα πρέπει να απλώσετε σε όλη την επιφάνεια των νωπών μαλλιών ένα σπρέι προστασίας από τη θερμότητα. Τα στεγνώνετε με το πιστολάκι προσπαθώντας να κρατήσετε τις ρίζες στη θέση τους, που σημαίνει να μην ηλεκτριστούν ή φριζάρουν.

Αφού λοιπόν τα στεγνώσετε εντελώς εφαρμόζετε μια κρέμα λείανσης και λάμψης. Και πάλι σε όλα τα μαλλιά. Για απόλυτα sleek αποτέλεσμα μετά την κρέμα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το σίδερο ισιώματος σε κάθε τούφα ξεχωριστά ώστε να αποκτήσουν τέλεια λάμψη. Τέλος, ψεκάζετε και πάλι όλη την επιφάνεια με σπρέι χτενίσματος ώστε να παραμείνει το χτένισμα στη θέση του για ώρες. Καλό είναι να επιλέξετε μια φόρμουλα για κανονικό κράτημα ώστε να μην δείχνουν σκληρά. Με μία μικρή χτένα επιμείνετε στα σημεία που βρίσκονται κοντά στη ρίζα και συνήθως είναι ατίθασα.

Διαβάστε ακόμη:

Οι nude παλέτες σκιών που θα αγαπήσετε

Το hair look στο Couture Show του Οίκου Chanel ήταν μια ωδή στον David Bowie

Keywords
Τυχαία Θέματα