To στυλ της Brigitte Macron και η αποθέωση από τους σχεδιαστές μόδας!

Η Brigitte Macron, η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας και σύζυγος του Emmanuel θα τον συνοδεύσει σήμερα στο ταξίδι του στην Αθήνα και αυτή είναι η καλύτερη αφορμή για να μιλήσουμε για το ιδιαίτερο και άκρως νεανικό της στυλ.

Αυτό είναι ένας συνδυασμός από μίνι φορέματα, skinny jeans, δερμάτινα παντελόνια, γόβες και τέλεια αξεσουάρ, όπως οι πανάκριβες

τσάντες Chanel και Louis Vuitton και μια χρωματική παλέτα που ξεκινάει από το μαύρο και το λευκό και καταλήγει στο ιβουάρ, στο μπλε ελεκτρίκ και το κόκκινο.

Το μεγαλύτερο όπλο της όμως είναι η σιγουριά για τον εαυτό της και η αυτοπεποίθηση γι’ αυτό και πάντα να κλέβει την παράσταση, είτε όταν περπατάει μόνη της στα Ηλύσια πεδία, είτε ακόμα και όταν βρίσκεται δίπλα σε νεαρότερες γυναίκες και πρώην μοντέλα, ακριβώς όπως η Melania Trump.

Για την ίδια έχουν μιλήσει μάλιστα πολλοί σχεδιαστές, όπως ο Olivier Rousteing του οίκου Balmain, ο οποίος έχει δηλώσει: «Η αλήθεια είναι πως πέρα από την πολιτική, την βρίσκω απίστευτη. Είναι κάποια που δείχνει σε όλους μας τι σημαίνει να είσαι πραγματικά μοντέρνος -τόσο στη μόδα όσο και στη ζωή. Έχει προφανώς πολύ γούστο και ξέρει πώς να ισορροπεί και να συνδυάζει τέλεια τις επιλογές της. Είναι τόσο κομψή και άνετη και πάντα καταφέρνει να παραμένει πιστή στην ίδια της ταυτότητα. Και γνωρίζοντας πως πιστεύει στους Γάλλους δημιουργούς θέλει να μας στηρίξει. Είμαστε τυχεροί που έχουμε έναν νέο, ισχυρό υποστηρικτή».

H Brigitte Macron έχει φορέσει πολλές φορές κομμάτια του συγκεκριμένου οίκου, όμως εμείς θα σταθούμε στο εμβληματικό μαύρο blazer με τα χρυσά κουμπιά που κόστιζε 2.055 ευρώ και φόρεσε στον τελικό του κυπέλλου Γαλλίας και το βλέπετε παρακάτω.

Με κολακευτικά λόγια μίλησε για την ίδια όμως και ο Alexandre Vauthier, σημειώνοντας: «Το όνομά της είναι συνώνυμο του στιλ και της άνεσης σε όλο τον κόσμο. Η ενέργεια, η γοητεία, η αποφασιστικότητα και η ευαισθησία την καθιστούν μια ανώτερη ηγέτιδα. Υποστηρίξαμε την εξαιρετικά έξυπνη εκστρατεία του Emmanuel, αλλά όλοι γνωρίζουμε πως πίσω από κάθε λαμπρό άνδρα υπάρχει μια εξαιρετική γυναίκα».

Καλύτερη στιγμή της με Alexandre Vauthier είναι όταν επέλεξε το παρακάτω κατακόκκινο blazer με τα χρυσά κουμπιά, συνδυασμένο με μαύρο kinny παντελόνι, τοπ και γόβες.

Ας θυμηθούμε μερικές ακόμα τέλειες εμφανίσεις της, όσο περιμένουμε ανυπόμονα να τσεκάρουμε τι θα επιλέξει για το ταξίδι της στην Αθήνα:

Keywords
Τυχαία Θέματα