To νέο hair look της Charlize Theron είναι ότι πιο french chic έχετε δει τον τελευταίο καιρό!

Η Charlize Theron τον τελευταίο καιρό τα έχει βάλει με τα μαλλιά της. Δεν προλαβαίνουμε τις αλλαγές που κάνει. Σε κάθε δημόσια εμφάνιση είναι διαφορετικά. Αρχικά απαρνήθηκε το εμβληματικό ξανθό και απέκτησε ένα φυσικό καστανό που της ταιριάζει και της χαρίζει μια super chic εικόνα.

Στη συνέχεια αποφάσισε να ακολουθήσει τη μεγαλύτερη τάση της σεζόν και να κόψει τα μαλλιά της σε κοντό καρέ που επίσης την κολακεύει πολύ. Η ίδια μάλιστα έβαψε τα μαλλιά της λίγο

πριν την εμφάνιση της στη φετινή απονομή των Oscars.

Η αλλαγή που έκανε όμως πριν από 2 ημέρες και λίγες ώρες πριν εμφανιστεί στην πρεμιέρα της νέας ταινίας που πρωταγωνιστεί, Long Shot ήταν πραγματικά ανέλπιστη. Ο προσωπικός της hairstylist Adir Abergel δημιούργησε τις ωραιότερες baby bangs που έχουμε δει τον τελευταίο καιρό κάνοντας την Theron να δείχνει υπέροχη και τέλεια.

Η αλήθεια είναι ότι αν και ανέβασε φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό να κόβει τις αφέλειες της φίλης και πελάτισσας του, στην πραγματικότητα είναι faux bangs που απλά περιποιήθηκε ώστε να δημιουργήσει το look που επιθυμούσε. Ο ίδιος μάλιστα αποκάλυψε ότι εμπνεύστηκε το κούρεμα από το αντίστοιχο της Linda Evangelista πίσω στα 90’s.

Εμείς ενθουσιαστήκαμε με τις αφέλειες της Theron και πιστεύουμε ότι πρέπει να της κόψει στ’ αλήθεια και να τις διατηρήσει.

Όσο αφορά το χτένισμα ο Adir μάζεψε τα μαλλιά της σε μια μικρή, sleek αλογοουρά κάνοντας τη διαφορά ακριβώς όπως και στην προηγούμενη εμφάνιση της πριν από μία εβδομάδα, περίπου. H ηθοποιός συνδύασε το hair look με ένα επίσης εντυπωσιακό make up. Στα μάτια άπλωσε μια καφέ σκιά με διακριτικές λάμψεις.

Τόνισε αρκετά τα ζυγωματικά με ροζ-καφέ blush ενώ τα χείλη ήταν έντονα και λαμπερά χάρη στο κόκκινο κραγιόν με μια πορτοκαλί υποψία. Ιδιαίτερα καλοσχηματισμένα ήταν και τα φρύδια της όπως επιβάλλεται να έχει κάθε γυναίκα με αφέλειες και ειδικά κοντές.

Διαβάστε ακόμη:

Butterfly Nails: Γιατί είναι Πρωτομαγιά και οι πεταλούδες κάνουν πάρτι!

H ωραιότερη απόχρωση μαλλιών ονομάζετα Warm Peach Cobbler και είναι απολαυστική!

Keywords
Τυχαία Θέματα