To μεγαλύτερο μειονέκτημα κάθε ζωδίου αποκαλύφθηκε!

Κάθε ζώδιο έχει τα καλά του και τα κακά του και σήμερα έχουμε σκοπό να σου αποκαλύψουμε το μεγαλύτερο μειονέκτημα κάθε ζωδίου.

#Κριός: Όσο και να θέλεις εσύ ο αγαπημένος σου Κριός να είναι αγαπητός από τους φίλους και την οικογένειά σου δυστυχώς αυτό δεν είναι εύκολο να συμβεί γιατί οι Κριοί είναι δύσκολοι άνθρωποι και δεν μπορείς να τους συμπαθήσεις εύκολα (τουλάχιστον μέχρι να τους μάθεις καλά).

#Ταύρος: Κάποιες φορές θέλεις να συζητήσεις με έναν άνθρωπο που πατάει στη Γη και ξέρει τι του γίνεται. Ο Ταύρος ήταν, είναι και θα είναι ο Νο1 ονειροποόλος του ζωδιακού κύκλου, ένα χαρακτηριστικό

του που είναι και θετικό αλλά και αρνητικό.

#Δίδυμος: Το πόσα πολλά μυστικά έχεις ένας Δίδυμος μόνο εκείνος το ξέρει και καλό είναι να μην σκαλίζεις πολύ τα πράγματα γιατί οι αλήθειες που θα αποκαλυφθούν μπορεί να μην σου αρέσουν.

#Καρκίνος: Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα των Καρκίνων μπορεί να γίνει και το μεγαλύτερο μειονέκτημά τους. Μπορεί να είναι έμπιστοι αλλά όταν θα χρειαστείς να μοιραστούν κάτι μαζί σου δεν θα το κάνουν και είναι αυστηρά ανένδοτοι!

#Λέων: Είναι ωραίο να έχεις δυναμικούς ανθρώπους στο περιβάλλον σου αλλά όταν αυτοί προσπαθούν μονίμως να σε καπελάσουν δεν είναι και τόσο ωραίο πράγμα!

#Παρθένος: Μέσα στην εξυπνάδα τους υπάρχει μια αφέλεια που κάποιες φορές μπορεί να γίνει εκνευριστική. Επιπλέον έχουν μια μανία να θέλουν να έχουν πάντα τον έλεγχο και όταν δεν το καταφέρνουν τα πράγματα δεν εξελίσσονται ομαλά.

Μπες στο Faysbook.gr τις επόμενες μέρες για να δεις και τα υπόλοιπα ζώδια.

Διαβάστε ακόμα: Ζώδια και Έρωτας: Αυτό το ένα ξεχωριστό χαρακτηριστικό που θα σε κάνει να τον ερωτευθείς

Να τι πρέπει να κάνεις για να έχεις μια υγιή σχέση σύμφωνα με το ζώδιό σου! (Μέρος Ι)

Να τι πρέπει να κάνεις για να έχεις μια υγιή σχέση σύμφωνα με το ζώδιό σου! (Mέρος ΙΙ)

Keywords
Τυχαία Θέματα