To μεγαλύτερο μειονέκτημα κάθε ζωδίου αποκαλύφθηκε! (Μέρος ΙΙ)

Κάθε ζώδιο έχει τα καλά του και τα κακά του και σήμερα έχουμε σκοπό να σου αποκαλύψουμε το μεγαλύτερο μειονέκτημα κάθε ζωδίου.

#Ζυγός: Το μεγαλύτερο μειονέκτημα ενός Ζυγού είναι το πόσο συναισθηματικά ασταθείς είναι. Οι περισσότεροι Ζυγοί δυσκολεύονται να ισορροπήσουν τα συναισθήματά τους και παρόλο που μπορεί να είναι σίγουροι για τον άνθρωπό τους δεν θα πάρουν εύκολα μεγάλες αποφάσεις.

#Σκορπιός: Οι Σκορπιοί έχουν πολύ χαμηλή αυτοπεποίθηση και αυτό τους δημιουργεί αρκετά προβλήματα στην ερωτική τους ζωή.

#Τοξότης: Μπορεί να φαίνονται super

cool ως φίλοι αλλά στην πραγματικότητα και κυρίως στις ερωτικές σχέσεις μπορεί να κάνουν τους γύρω τους να νιώσουν αρκετά άβολα.

#Αιγόκερως: Δείχνουν ευαίσθητοι και όντως είναι σε σημείο που σε κάνουν να νιώθεις άσχημα και τύψεις σχετικά με τη συμπεριφορά σου απέναντί τους. Ακόμα και η παραμικρή αντίδραση από μέρους σου μπορεί να τους στεναχωρίσει πολύ. Για να τους αντιμετωπίσεις θα πρέπει να βρεις ένα διαφορετικό πλάνο προσέγγισης.

#Υδροχόος: Ο Υδροχόος είναι αρκετά ντροπαλός και δυσκολεύεται να δείξει τα συναισθήματά του. Αυτό δημιουργεί δυσκολίες στο ξεκίνημα της σχέσης. Το αρνητικό της υπόθεσης είναι πως οι δυσκολίες παραμένουν  γιατί οι Υδροχόοι δεν σταματάνε ποτέ να ντρέπονται. Αν καταφέρεις να βρεις τα κουμπιά τους και να νιώσουν άνετα μαζί σου τότε η σχέση σας θα εξελιχθεί αρκετά ομαλά.

#Ιχθείς: Eίναι αρκετά απαισιόδοξοι και δεν τους είναι εύκολο να εμπιστευτούν τους γύρω τους. Αυτό δημιουργεί πολλά προβλήματα στις σχέσεις τους με τους συντρόφους τους αλλά και στις σχέσεις τους με τα παιδιά τους στο μέλλον. Οι φοβίες που έχουν και η έλλειψη εμπιστοσύνης τους κάνουν να μην είναι πολύ εύκολα προσεγγίσιμοι.

Διαβάστε ακόμα: To μεγαλύτερο μειονέκτημα κάθε ζωδίου αποκαλύφθηκε!

Να τι πρέπει να κάνεις για να έχεις μια υγιή σχέση σύμφωνα με το ζώδιό σου! (Μέρος Ι)

Να τι πρέπει να κάνεις για να έχεις μια υγιή σχέση σύμφωνα με το ζώδιό σου! (Mέρος ΙΙ)

Keywords
Τυχαία Θέματα