To grunge επιστρέφει δυναμικά με μια λεπτομέρεια στα νύχια που θα σας κάνει να τα χάσετε

Όσες από εσάς είσαστε έφηβες ή και λίγο μεγαλύτερες στα 90’s γνωρίζετε τι σημαίνει grunge look. Το υιοθετήσατε ακόμη κι αν δεν ακούγατε φανατικά Nirvana ή δεν είχατε ερωτευτεί τον Curt Cobain. Φορέσατε τα φθαρμένα jeans και τις αρβύλες πολύ πριν τα ανακαλύψουν τα fashion και it girls

που τα συνδύασαν με τις δημιουργίες γνωστών οίκων.

Και τώρα στις αρχές του αιώνα κάνει και πάλι την εμφάνιση του και μάλιστα όχι μόνο στο outfit αλλά και στην ομορφιά. Το είδαμε στην πασαρέλα του Khaite στην εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης. Και μάλιστα σε μια λεπτομέρεια που δεν έχει να κάνει με το μακιγιάζ αλλά με το μανικιούρ. Στα παρασκήνια βρέθηκε η διάσημη nail artist  Jin Soon Choi που δημιούργησε nail looks όπου το βερνίκι νυχιών είναι ξεφλουδισμένο. 

Photo: Peter White/Getty Images/Ideal Image

Πόσες φορές δεν κρύψατε τα χέρια σας γιατί είχε χαλάσει το μανικιούρ σας; Άπειρες, είμαστε σίγουρες. Από σήμερα λοιπόν αν συμβεί κάτι τέτοιο έχετε την καλύτερη δικαιολογία. Είναι τάση και μάλιστα μεγάλη. 

Η Choi δήλωσε πως είναι ένα ρεαλιστικό μανικιούρ. Μια ατέλεια που λάτρεψαν τόσο τα μοντέλα όσο και οι σχεδιαστές του οίκου. Για να το πετύχει ακολούθησε ένα πανέξυπνο τρικ: Έβαψε τα νύχια με μαύρο βερνίκι και πριν προλάβει να στεγνώσει το αφαίρεσε απαλά. Με αυτό τον τρόπο δημιουργήθηκε η συγκεκριμένη ατέλεια. 

Το nail look συνδυάστηκε με μια επίσης “απρόσεχτη” γραμμή eyeliner στα βλέφαρα ακολουθώντας την ίδια φιλοσοφία. Αυτό σημαίνει πως δεν χρειάζεται πλέον να ανησυχείτε αν δεν τα καταφέρνετε με την εφαρμογή.

“Όλες μπορείτε να το υιοθετήσετε τόσο γυναίκες όσο και άντρες” λέει η Choi. Κι εμείς συμφωνούμε απόλυτα μαζί της.

Κεντρική photo: Peter White/Getty Images/Ideal Image

Διαβάστε ακόμη:

Τα hairstyles των fashion girls που πρέπει να αντιγράψετε μέσα στο Χειμώνα

Τα hairstyles που μπορείτε να αντιγράψετε στο αυριανό σας ρομαντικό ραντεβού με τον αγαπημένο σας

Keywords
Τυχαία Θέματα