Time Machine: H Φαίη μας ποζάρει στον φωτογραφικό φακό με ροζ μαλλιά και ”ρίχνει” το instagram

Την έχουμε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια να μας καλημερίζει με το λαμπερί ξανθό στα μαλλιά της. Η Φαίη μας φρόντισε να μας θυμίσει πως τα πράγματα δεν ήταν πάντα έτσι καθώς πριν τρία χρόνια είχε επιχειρήσει να βάψει τα μαλλιά της ροζ και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία!

Η αγαπημένη μας δημοσίευσε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram στην οποία ποζάρει με την μεγάλη της αδυναμία, τον Δημήτρη Γιαννέτο και με … ροζ μαλλιά! Ο γνωστός hair stylist είχε αναλάβει εκείνη την περίοδο την αλλαγή στο look της.

Την εικόνα συνοδεύει η λεζάντα:”Σήμερα γνώρισα τέσσερα υπέροχα κ γλυκα κορίτσια την Σελινα,την Αφροδίτη,την Λολα κ την Μαριετα ,(ευχαριστώ για τον καφέ) κ πάνω στην κουβέντα μας θυμήθηκα το υπερταλαντουχο αγόρι μου @dimitrig___ που πριν χρόνια – το 2013 – αποφάσισε να μου κάνει τα μαλλιά ροζ… Κ τελικά τίποτα δεν είναι τυχαίο Σ αγαπω”

Δείτε τη φωτογραφία:

Σήμερα γνώρισα τέσσερα υπέροχα κ γλυκα κορίτσια την Σελινα,την Αφροδίτη,την Λολα κ την Μαριετα ,(ευχαριστώ για τον καφέ) κ πάνω στην κουβέντα μας θυμήθηκα το υπερταλαντουχο αγόρι μου @dimitrig___ που πριν χρόνια – το 2013 – αποφάσισε να μου κάνει τα μαλλιά ροζ… Κ τελικά τίποτα δεν είναι τυχαίο Σ αγαπω

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Fay Skorda (@fayskorda) στις Ιούλ 19, 2017, 9:11πμ PDT

Keywords
Τυχαία Θέματα