Throwback: Η απίστευτη μεταμόρφωση της Ρούλας Ρέβη μετά τη γέννηση των διδύμων (φωτό)

Η φωτογράφος Ρούλα Ρέβη και ο ηθοποιός Αποστόλης Τότσικας διανύουν μια από τις πιο ευτυχισμένες φάσεις της ζωής τους καθώς πριν από λίγε μέρες έφεραν στη ζωή τα μωράκια τους.

Η γνωστή φωτογράφος έχει αφοσιωθεί στα παιδάκια της και όπως είναι αναμενόμενο κουράζεται πολύ. Γέννησε δίδυμα και θέλουν ιδιαίτερη φροντίδα καθώς γεννήθηκαν πρόωρα, όπως συμβαίνει στα περισσότερα δίδυμα.

Η Ρούλα ανέβασε μια φωτογραφία στο προσωπικό της προφίλ στο instagram που τη δείχνει εντυπωσιακά ανανεωμένη. Παρόλο που αυτόν τον καιρό σίγουρα

κουράζεται πολύ, η λάμψη δεν λείπει από το πρόσωπό της. Η φωτογράφος πολύ λαμπερή και ανανεωμένη καθώς η γέννηση των παιδιών της, άλλαξε ολόκληρη τη ζωή της. Μπορεί ακόμα τα δίδυμα να είναι στο μαιευτήριο καθώς γεννήθηκαν πρόωρα και έπρεπε να παραμείνουν στη θερμοκοιτίδα, αλλά η γνωστή φωτογράφος φαίνεται πολύ ευτυχισμένη που όλα πήγαν καλά και αυτό αντανακλάται στο πρόσωπό της.

Άλλωστε η μητρότητα στην αρχή μπορεί να είναι δύσκολη αλλά κάθε μέρα είναι μια ευτυχισμένη μέρα για κάθε νέα μανούλα.

Διάβασε ακόμα: Ρούλα Ρέβη: Η τρυφερή φωτογραφία που ανέβασε με τον άνδρα της ζωής της (φωτό)

The post Throwback: Η απίστευτη μεταμόρφωση της Ρούλας Ρέβη μετά τη γέννηση των διδύμων (φωτό) appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα