The Final Four: Η ανακοίνωση της Ζέτας Μακρυπούλια που ανατρέπει τα δεδομένα!

Λίγο πριν ολοκληρωθεί το χθεσινό επεισόδιο του The Final Four, η Ζέτα Μακρυπούλια ανακοίνωσε πως οι τέσσερις παίκτες που θα βρεθούν στον ημιτελικό, θα μονομαχήσουν με έξι πρώην Final Four. Το ποιοι θα είναι αυτοί, θα το αποφασίσουν οι τρεις κριτές.

«Η Εμμανουέλα, ο Αλντιόν, ο Γιώργος

και η Δέσποινα τα κατάφεραν και θα είναι μαζί μας την επόμενη Κυριακή στον μεγάλο ημιτελικό του Final Four όπου θα έρθουν αντιμέτωποι με έξι πρώην Final Four. Ποιοι θα είναι τώρα αυτοί οι έξι πρώην Final Four που θα έρθουν εδώ και θα διεκδικήσουν με κάθε τρόπο αυτές τις καρέκλες θα το αποφασίσετε εσείς, αγαπημένη μου κριτική επιτροπή» ανέφερε χαρακτηριστικά η Ζέτα Μακρυπούλια, δίνοντας homework για τους κριτές.

“Σε κάθε περίπτωση θα είναι πολύ δύσκολο για εμάς, διπλά δύσκολο γιατί θα έρθουν παιδιά τα οποία κάθισαν στις καρέκλες, τους γνωρίσαμε και δεθήκαμε μαζί τους οπότε σκέψου και εμάς” ανέφερε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης.

“Σας σκέφτομαι πάρα πολύ για αυτό και σας δίνω μία ολόκληρη εβδομάδα να βρεθείτε, να πάτε για καφέ, να πάτε για φαγητό, να τα πείτε, να συσκεφθείτε και να αποφασίσετε” απάντησε η Ζέτα Μακρυπούλια.

Διαβάστε ακόμα:

Ρένα Μόρφη: «Δεν ακολουθώ τη μόδα. Με ενδιαφέρει η αισθητική και…»

Ηθοποιός από τις «Άγριες Μέλισσες» αποκαλύπτει: «Όταν ήμουν έφηβος είχα μακριά μαλλιά και σκουλαρίκια…»

The Final 4: Αυτός είναι ο παίκτης που κέρδισε ασυλία για τον ημιτελικό

Keywords
Τυχαία Θέματα