The Bachelor – Αθηνά: Η πρώτη ανάρτηση μετά τη μεγάλη νίκη της!

Η Αθηνά New York είναι η μεγάλη νικήτρια του «The Bachelor». Ο Αλέξης Παππάς είδε στα μάτια της τη γυναίκα που θέλει να έχει στο πλευρό του και έτσι της χάρισε το πολυπόθητο μονόπετρο. Το ταξίδι στο reality της αγάπης έλαβε τέλος και έτσι από σήμερα όλοι επέστρεψαν στη γνώριμη καθημερινότητά τους.

Το βράδυ του Σαββάτου 18/12, η Αθηνά έκανε την πρώτη ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, εξηγώντας στους διαδικτυακούς φίλους της τον λόγο

της απουσίας της. Η ίδια δημοσίευσε μια φωτογραφία της από τη Σαντορίνη ενώ δεν έκανε κανένα σχόλιο για τον Αλέξη Παππά.

«Έχω κρατήσει ένα μυστικό από εσένα. Τους τελευταίους έξι μήνες δεν είχα κινητό τηλέφωνο. Βρισκόμουν στα γυρίσματα ενός τηλεοπτικού show στην Ελλάδα. Πλέον είμαι πίσω και θα συνεχίσω να κινητοποιώ όλους εσάς να γίνεται η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας και να σας υποστηρίζω με όποιον τρόπο μπορώ.

Σε όλους τους παλιούς και νέους διαδικτυακούς φίλους μου: Σας ευχαριστώ που με παρακολουθήσατε και με υποστηρίξατε σε αυτό το ταξίδι. Θα είμαι για πάντα ευγνώμων! Είμαι ενθουσιασμένη που θα διαβάσω τα μηνύματά σας και ανυπομονώ να σας μιλήσω. Σας αγαπώ», έγραψε η Αθηνά.

Δείτε την ανάρτηση:

Διαβάστε ακόμα:

 Ευγενία Δημητροπούλου: Μας δείχνει το παιδικό δωμάτιο της κόρης της

 Αφροδίτη Λιάντου: «Αν δεν είχα κάνει πρόβες με τη μητέρα μου, δεν ξέρω αν θα είχα πάρει τον ρόλο»

 Σπύρος Μπιμπίλας: Μετά το «The Crown» θα παίξει και σε δεύτερη σειρά του Netflix

Keywords
Τυχαία Θέματα