Teasylights: Η νέα τεχνική που χαρίζει στα μαλλιά φυσικά highlights!

Όλο και περισσότερες celebrities τον τελευταίο καιρό έβαψαν τα μαλλιά τους ξανθά. Είναι η τάση που εμφανίστηκε αμέσως μετά την καραντίνα. Κι εσείς το σκέφτεστε πολύ σοβαρά και το έχετε ήδη συζητήσει με τον haircolorist σας.

Θεωρείται καλό όμως να κάνετε την αλλαγή σταδιακά κι εμείς συμφωνούμε απόλυτα μαζί σας. Προτιμάτε ένα διακριτικό ξάνοιγμα, μια φυσική λάμψη κι εμείς σας έχουμε την καλύτερη πρόταση. Πρόκειται για μια νέα τεχνική που ονομάζεται teasylights και χαρίζει στα μαλλιά το εφέ που δημιουργεί ο ήλιος.

Το

φυσικό ξάνοιγμα και τα λαμπερά highlights. H τεχνική κινείται ανάμεσα στην κλασική και το μπαλαγιάζ και οι ανταύγειες είναι πιο έντονες κοντά στην ρίζα.

Ο haircolorist χρησιμοποιεί αλουμινόχαρτα παίρνοντας πολύ λεπτές τούφες μαλλιών οι οποίες μπερδεύονται απαλά με το χρώμα της βάσης χαρίζοντας το τέλειο αποτέλεσμα.

Εμείς σας έχουμε τα ωραιότερα looks ώστε να δείξετε στον κομμωτή σας εκείνο που σας αρέσει περισσότερο.

Τα sun-kissed teasylights είναι τα πιο δημοφιλή και ταιριάζουν σε όλα τα μήκη μαλλιών. Επίσης είναι πολύ πρακτικά μιας και μπορείτε να τα ανανεώνετε κάθε 6 μήνες περίπου.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη lindsey benevides (@hairbylindseyben) στις 30 Ιούν, 2020 στις 6:58 μμ PDT

Ακόμη κι αν θέλετε μια πολύ ανοιχτή απόχρωση μπορείτε να την πετύχετε με την συγκεκριμένη τεχνική.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη BLONDE SPECIALIST | OKLAHOMA (@samanthasbeautyconfessions) στις 26 Ιούν, 2020 στις 6:03 πμ PDT

Για έξτρα λάμψη αμέσως μετά τα highloghts ζητήστε από τον κομμωτή σας να χρησιμοποιήσει conditioner gloss.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη

Keywords
Τυχαία Θέματα