Survivor: Ο Σάκης Κατσούλης έστειλε δώρο στη μαμά του για τη Γιορτή της Μητέρας! (φωτό)

Μπορεί ο Σάκης Κατσούλης να βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο αφού συμμετέχει στο φετινό Survivor, όμως δεν θα μπορούσε να μην στείλει δώρο στην αγαπημένη του μαμά για τη Γιορτή της Μητέρας!

Ο 30χρονος επιχειρηματίας, έχει μεγάλη αδυναμία στην οικογένειά του και παρόλο που βρίσκεται τόσο μακριά τους και δεν έχει επαφή με τον έξω κόσμο, φρόντισε να είναι δίπλα στη μητέρα του, ανήμερα αυτής της γιορτής! Πως τα κατάφερε;

Ο Σάκης Κατσούλης είχε σχεδιάσει

πριν μπει στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ να σταλεί την ιδιαίτερη αυτή ημέρα στη μητέρα του ένα δώρο, εφόσον ο ίδιος φυσικά δεν είχε αποχωρήσει από το παιχνίδι. Έτσι και έγινε, λοιπόν, αφού η μητέρα του έλαβε το πρωί της Κυριακής ένα κόκκινο τριαντάφυλλο σταλμένο από τον ίδιο.

Την αποκάλυψη έκανε ο πατέρας του παίκτη του Survivor, Στέλιος Κατσούλης, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook.

«Παρόλα όμως αυτά η Μαμά Βάσω έλαβε γύρω στις 9.30πμ το κόκκινο τριαντάφυλλο από τον Σάκη μας. Κανονισμένο με φίλο του ανθοπώλη πριν πετάξει για Αγ. Δομίνικο. Οπότε καταλαβαίνετε τι έγινε», έγραψε χαρακτηριστικά ο πατέρας του Σάκη Κατσούλη, δείχνοντας παράλληλα το δώρο που έστειλε ο γιος του.

Δείτε το δώρο που της έκανε:

Διαβάστε ακόμη:

Άγγελος Λάτσιος: Η φωτογραφία με την Ελένη Μενεγάκη και το τρυφερό φιλί ανήμερα της Γιορτής της Μητέρας!

Αθηνά Οικονομάκου: Για μπάνιο στη θάλασσα λίγο πριν γεννήσει –Η φωτογραφία με τη φουσκωμένη κοιλίτσα!

Survivor: Οι κολλητοί του Νίκου Μπάρτζη αποκαλύπτουν -«Η Άννα Μαρία Βέλλη ήρθε στο χωριό και γνώρισε τους γονείς του»

Keywords
Τυχαία Θέματα