Survivor-Κρις Σταμούλης: “Τα κορίτσια δεν προσφέρουν σχεδόν τίποτα στην ομάδα”

Ο Κρις Σταμούλης είναι υποψήφιος προς αποχώρηση από το Survivor, καθώς στη ψηφοφορία που έγινε στο “Συμβούλιο του νησιού” συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους.

Στο αποψινό επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης, ο παίκτης της μπλε ομάδας δεν έκρυψε την ενόχλησή του για τους συμπαίκτες του που τον ψήφισαν.

Μάλιστα, σε δηλώσεις που έκανε στην κάμερα της παραγωγής, τόνισε πως τα κορίτσια της ομάδας του δεν προσφέρουν σχεδόν τίποτα.

“Λέγανε για

εμένα ότι δεν κάνω δουλειές τα κορίτσια, δεν προσφέρουν σχεδόν τίποτα στην ομάδα. Ούτε αγωνιστικά και στην καλύβα τις θεωρώ τεμπέλες. Όλη μέρα κάθονται, δεν θεωρώ ότι προσφέρουν και πολύ. Το αξίζω να βγω, θεωρώ ότι μπορούσατε να κρίνετε το αποτέλεσμα και κάνατε την καφρίλα και ψηφιστήκατε μεταξύ τας. Θα μπορούσατε να κρίνετε το αποτέλεσμα… Είπανε ο ένας ότι θα ψηφίσουν τον άλλον ο James τον Νίκο και ο Νίκος τον James… εάν ψήφιζαν τον Δημήτρη θα είχε 4 ψήφους θα επηρεαζόταν αν είχε συμβεί αυτό. Θεωρώ ότι η παλιά μου υποομάδα με δώσανε, η Μαριαλένα με έδωσε και ο James με τον Νίκο το ίδιο.”, είπε.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Το ευχαριστώ της Σίσσυς Χρηστίδου στον Δημήτρη Μοθωναίο: “Απόψε πήραμε πιο σφιχτές αγκαλιές τα παιδιά μας” 

Τάμτα: “Θα έπρεπε να είχα μιλήσει και να είχα δράσει τότε”

Δημήτρης Μοθωναίος: Πρόσωπα του καλλιτεχνικού χώρου στηρίζουν τον ηθοποιό μέσω των social media!

Keywords
Τυχαία Θέματα