Survivor: Η Σταυρούλα «στόλισε» τον Άρη – «Δεν γίνεται 14 άτομα να έχουν πρόβλημα μαζί σου»

Η Σταυρούλα Χρυσαείδη εξέφρασε τη δική της άποψη σχετικά με τον Άρη Σοϊλέδη μετά το χθεσινό επεισόδιο με τον Τάκη Καραγκούνια στο Survivor.

Η 25χρονη πρωταθλήτρια στίβου «στόλισε» κανονικά τον ποδοσφαιριστή, αναφέροντας πως σιγά-σιγά δείχνει και στον κόσμο τον πραγματικό εαυτό του. Ακόμα, η Σταυρούλα Χρυσαείδη αποκάλυψε πως 14 από τα άτομα που βρίσκονται στο παιχνίδι έχουν πρόβλημα με τον Άρη Σοϊλέδη.

«Χθες έγινε ένα συμβάν ανάμεσα στον Άρη και τον Τάκη, το οποίο είχε

προηγηθεί και εκτός συμβουλίου. Εγώ ήμουν μπροστά οπότε ξέρω τι έγινε ακριβώς. Έχω πει πολλές φορές ότι ο Άρης δείχνει σιγά-σιγά τον πραγματικό του εαυτό. Κάποια στιγμή στο συμβούλιο, μου λέει να πω την αλήθεια και του απαντάω ότι εγώ πάντα την αλήθεια λέω κι αν μου δοθεί ο λόγος θα την πω.

Μετά άρχιζε και έλεγε πράγματα για τον Τάκη, τα οποία δεν είχαν ειπωθεί έτσι και γενικά έβγαζε την ουρά του απέξω. Εκεί ο Τάκης εξαγριώθηκε… Κι άρχισε ο Άρης να φωνάζει, να ωρύεται και να λέει ότι έχει 30 χρόνια καριέρας στο ποδόσφαιρο. Που κολλάει το ποδόσφαιρο, δεν κρίνεσαι σαν ποδοσφαιριστής, κρίνεσαι σαν άνθρωπος μέσα στο Survivor.

Εδώ πέρα έχουμε ξεφύγει τελείως, τα έχουμε ισοπεδώσει όλα. Ο Άρης θέλει να τους κάνει όλους ό,τι θέλει αυτός, έχουμε μία Ναυσικά η οποία υποκινεί άλλους και είμαστε και εμείς που έχουμε μείνει απέξω και μιλάμε για όλα. Χθες – κι όχι μόνο χθες – έδειξε το ποιος είναι πραγματικά. Καλά είναι οι πρώτες ημέρες στο Survivor που είσαι φρέσκος αλλά τώρα δεν γίνεται 14 άτομα να έχουν πρόβλημα μαζί σου», ήταν τα λόγια της Σταυρούλας Χρυσαείδη.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

 Ρούλα Πισπιρίγκου: Αρνείται να δώσεις στις Αρχές τους κωδικούς της – Τι φοβάται;

 Τάσος Κωστής: «Ο Σπύρος Παπαδόπουλος κάτι ξέρει και λέει ότι μπορεί να αθωωθούν οι Φιλιππίδης – Λιγνάδης»

 Δούκισσα Νομικού: Ποζάρει αγκαλιά με τη γιαγιά της – Η τρυφερή φωτογραφία

Keywords
Τυχαία Θέματα