Survivor: Εκνευρισμένη η Ροδάνθη με τον Νικόλα-«Δεν γουστάρω να χαλιέμαι, έχω χαλαστεί πέντε μήνες»

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor οι Διάσημοι και οι Μαχητές ένωσαν τις δυνάμεις τους και κέρδισαν την Κολομβία σε ένα δύσκολο αγώνισμα. Το έπαθλο ήταν ήταν ένα τραπέζι γεμάτο από φαγητά με άρωμα Ελλάδας.

Όταν έφτασαν στο σημείο όπου θα έτρωγαν, κατάλαβαν ότι δεν υπήρχε αρκετός χώρος στο τραπέζι γι’ αυτό και θα έπρεπε να στριμωχτούν λιγάκι. Όταν ζητήθηκε να μετακινηθούν ο Νικόλας Αγόρου δεν το έκανε και μάλιστα, με τον τρόπο του έστειλε

την Ροδάνθη να καθίσει στην άκρη του τραπεζιού, αν και αρχικά ήταν στη μέση. Η παίκτρια σε δηλώσεις της στην κάμερα της παραγωγής δεν έκρυψε τη δυσαρέσκεια της γι’ αυτό που συνέβη.

«Καταρχάς ο Νικόλας πάντα θέλει να κάθεται στη μέση. Το επίκεντρο της κάμερας. Τι να του πω εγώ γιατί κάθεται στη μέση; Δεν θέλω να ασχοληθώ. Βαρέθηκα να ασχολούμαι με αυτά τα θέματα. Είναι μικρότητα πια αυτό το πράγμα, γιατί μου είπε να πάω να κάτσω αλλού. Είναι έτσι. Δεν μπορώ να τον αλλάξω εγώ. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να μην ασχολούμαι. Να μην δίνω βάση, γιατί αν δώσω βάση θα χαλαστώ και δεν γουστάρω πλέον να χαλιέμαι. Έχω χαλαστεί πέντε μήνες. Βαρέθηκα!», ανέφερε.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η νέα φωτογραφία με τον γιο της και η χιουμοριστική… λεζάντα!

Keywords
Τυχαία Θέματα