Survivor: Δε θα πιστεύετε ποιο θα είναι το έπαθλο για τους νικητές των αγωνισμάτων μετά την ένωση των ομάδων

Σε λίγες μέρες πρόκειται να γίνει η ένωση στο παιχνίδι επιβίωσης και από εκείνη την στιγμή και έπειτα το Survivor σταματάει να έχει τον ομαδικό χαρακτήρα που είχε μέχρι πρότινος και ο κάθε παίκτης λειτουργεί και αγωνίζεται μόνος του!

Η διευθύντρια προγράμματος του ΣΚΑΪ, Άλκηστις Μαραγκουδάκη, μίλησε σε ραδιοφωνική εκπομπή του σταθμού και αποκάλυψε πως τα έπαθλα θα είναι πολύ διαφορετικά μετά την ένωση! Μάλιστα έδωσε μια γεύση λέγοντας πως τα έπαθλα μπορεί να είναι και ταξίδια ενώ σε περίπτωση που υπάρχουν δύο νικητές μπορεί

να τους πηγαίνουν ταξίδι στη Νέα Υόρκη ή να τους δίνουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν έναν αγώνα ποδοσφαίρου!

Η Άλκηστις Μαραγκουδάκη μίλησε μεταξύ άλλων και για τον Μάριο και το τι μέλλει γενέσθαι με την επιστροφή του στο παιχνίδι: «Το περισσότερο που μπορεί να συμβεί είναι μια προσθήκη ακόμα στους Μαχητές. Αυτό θα εξαρτηθεί από την πορεία της υγείας του Μάριου Ιωαννίδη. Ο Μάριος είναι καλύτερα και εννοείται ότι θέλει να είναι στο παιχνίδι. Δεν ισχύουν τα δημοσιεύματα ότι έχει πάρει πολλά λεφτά και θα είναι του χρόνου στο παιχνίδι».

The post Survivor: Δε θα πιστεύετε ποιο θα είναι το έπαθλο για τους νικητές των αγωνισμάτων μετά την ένωση των ομάδων appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα