Survivor All Star: Οι δυο νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση της εβδομάδας

Η ομάδα των Διασήμων έχασε από τους Μαχητές και στο δεύτερο αγώνισμα της εβδομάδας στο «Survivor All Star», συνεχίζοντας έτσι το σερί των ηττών της. Τον τελευταίο καιρό οι προσπάθειες των Κόκκινων πέφτουν συνεχώς στο κενό, με τους Μπλε να κερδίζουν τα τελευταία έπαθλα.

Έτσι, μετά τη χθεσινοβραδινή υποψηφιότητα της Ελευθερίας Ελευθερίου, οι Διάσημοι κλήθηκαν να βγάλουν στον τάκο ακόμα δυο

συμπαίκτες τους.

Τελικά, εκείνοι που τέθηκαν υποψήφιοι από την ομάδα των Διασήμων ήταν ο Σπύρος Μαρτίκας και η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, με τον πρώτο να αναφέρει «μακάρι να ακούσω το όνομά μου στην αποχώρηση» και την δεύτερη να τονίζει στους τηλεθεατές πως άμα την βλέπουν ότι δεν περνάει καλά να μην την ψηφίσουν.

Ελευθερία Ελευθερίου, Σπύρος Μαρτίκας και Ευρυδίκη Παπαδοπούλου είναι οι τρεις πρώτοι υποψήφιοι της εβδομάδας. Στο αυριανό επεισόδιο θα μάθουμε ποιος άλλος θα βρεθεί στη λίστα με τους παίκτες που κινδυνεύουν να αποχωρήσουν από το reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Θυμίζουμε πως στο χθεσινό επεισόδιο αποχώρησε οικειοθελώς ο Στάθης Σχίζας, καθώς τόνισε πως το παιχνίδι δεν του ταιριάζει πια και πως έχει καταντήσει απάνθρωπο.

«Τελείως τυχαία, ακριβώς την ίδια μέρα, πέρσι μπήκα στο δικό μου “Survivor”. Μπήκα με τόση πολλή αγάπη πραγματικά, τόσο πάθος, γιατί ήταν όνειρο μου να ζήσω αυτή την εμπειρία. Το ζω, ο κόσμος με αγαπάει, ο κόσμος με αναδεικνύει νικητή για τις αξίες και την ηθική μου και έρχομαι σε αυτό το παιχνίδι φέτος και βλέπω ένα διαφορετικό παιχνίδι. Βλέπω ένα παιχνίδι απάνθρωπο, ένα παιχνίδι ανθρωποφάγο, ένα παιχνίδι που για τα χρήματα μπορούν να γίνουν τα πάντα.

Φίλοι να πουλάνε φίλους, φίλοι να κάνουν πλάτες σε άλλους φίλους, άλλος να λέει “πρόσεχε μου την κοπέλα μου” και αυτός να κάνει κάτι μαζί της, φίλοι του έξω να κάνουν πλάτη σε αυτόν. Έχουμε καταντήσει κάτι τελείως έξω από τα νερά μου, κάτι τελείως έξω από την αξιοπρέπειά μου. Με έχουν βρίσει όταν δεν με έχει πει στη ζωή μου κανείς ψεύτη και όλα αυτά τα επίθετα που χρησιμοποιήθηκαν απέναντί μου. Είναι κάτι πολύ ξένο για μένα αυτό το παιχνίδι. Ξέρω ότι θα χαρούν όλοι με αυτό που θα πω αλλά κυρίως με νοιάζει που χαίρομαι εγώ. Θέλω να αποχωρήσω από το παιχνίδι, η απόφαση μου είναι μετά από πολύ ώριμη σκέψη. Σεβαστείτε αυτό που λέω, δεν μου ταιριάζει το παιχνίδι. Γυρνάω στην οικογένειά μου», είπε μέσα σ’ όλα ο Στάθης Σχίζας πριν ετοιμάσει βαλίτσες για να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Διαβάστε ακόμα:

Bruce Willis: Η δημόσια έκκληση της συζύγου του μετά την διάγνωση με άνοια

MasterChef: Διαγωνιζόμενες τα έβαλαν με την Μαρία Μπέη -«Δείτε πώς μιλάει στις κάμερες, πώς περπατάει. Κάνει σαν βασίλισσα»

Τέμπη: Η συγκλονιστική εξομολόγηση του συντρόφου της 23χρονης Κλαούντια που ήταν μαζί στο τρένο -«Δεν είχα καταλάβει τι είχε συμβεί»

Keywords
Τυχαία Θέματα