Survivor All Star: Ο Νίκος Μουτσινάς έκανε αποκαλύψεις για τον παίκτη – έκπληξη που μπαίνει στο reality

Μέσα στο Σαββατοκύριακο η εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού «Καλύτερα δε γίνεται» και ο δημοσιογράφος Χάρης Λεμπιδάκης ανέφερε ένα πρόσωπο – έκπληξη που πρόκειται να μπει στο «Survivor All Star» άμεσα, ωστόσο το όνομά του δεν έχει ακουστεί όλο αυτό το διάστημα κι  ο ίδιος κάνει τα πάντα προκειμένου να μην αποκαλυφθεί η ταυτότητά του.

Το μεσημέρι της Δευτέρας 9/1, ο Νίκος Μουτσινάς αποκάλυψε μέσα από το «Καλό Μεσημεράκι» πως το συγκεκριμένο ρεπορτάζ ισχύει, δίνοντας, μάλιστα, και

κάποια στοιχεία που θα μπορούσαν να μας οδηγήσουν στα χνάρια του συγκεκριμένου παίκτη. «Πάρα πολύ σωστό το ρεπορτάζ. Μπράβο στον Χάρη. Το ξέρω κι εγώ αλλά δεν μπορώ να κάνω spoiler», ήταν τα πρώτα λόγια του παρουσιαστή.

Ωστόσο, ο ίδιος αρκέστηκε να αναφέρει: «Πολύ δυνατός παίκτης και όμορφος, πολύ όμορφος. Είχε κοντό μαλλί, τώρα έχει μακρύ. Πολύ δυνατός στο αγώνισμα, πολύ σωστός και καλός ψαράς… Γεια σου, καλή επιτυχία». Πάει κάπου το μυαλό σας; Αν όχι, πολύ σύντομα θα μάθουμε, αφού η συγκεκριμένη προσθήκη θα είναι άμεση.

Διαβάστε ακόμα:

 Τατιάνα Στεφανίδου: Απαντά στον Αλέξη Κούγια – «Φόνισσες, βιαστές, παιδοβιαστές δεν υποστηρίζουμε»

 Πάολα: Σάλος με το βίντεο που τη δείχνει να καπνίζει στη σκηνή – Η απάντηση του Θάνου Πλεύρη

 Survivor All Star: Αυτή είναι η παίκτρια που φημολογείται ότι αποχωρεί

Keywords
Τυχαία Θέματα