Survivor All Star: Αποχώρησε συγκινημένος από το reality – «Δεν κρατάω κακία»

Με μια αποχώρηση ολοκληρώθηκε το αποψινό επεισόδιο του «Survivor All Star». Κώστας Παπαδοπουλος, Μελίνα Μεταξά, Αφροδίτη Σκαφίδα και Γιώργος Κόρομι ήταν οι τέσσερις παίκτες που τέθηκαν στην κρίση του τηλεοπτικού κοινού.

Λίγο μετά τη 1 το βράδυ, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε ποιος είναι ο παίκτης που συγκέντρωσε τις λιγότερες θετικές ψήφους και έτσι θα αποχωρήσει από το reality επιβίωσης, ολοκληρώνοντας αυτό το κεφάλαιο. Και οι τέσσερις επιθυμούσαν να συνεχίσουν τη διαδρομή τους, συνεπώς το άγχος και η αγωνία ήταν έντονα.

Ο παρουσιαστής του «Survivor All Star» αποκάλυψε πως το ταξίδι

στον Άγιο Δομίνικο ολοκληρώνεται αυτή τη φορά για τον Κώστα Παπαδόπουλο. Ο παίκτης των Διασήμων δεν έκρυψε την απογοήτευση, τη στενοχώρια και την ενόχλησή του με το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας, μιας και ήθελε να συνεχίσει να βρίσκεται στο παιχνίδι.

Ο ίδιος, μάλιστα, είχε δηλώσει νωρίτερα πως αυτή την εβδομάδα η υποψηφιότητά του ήταν άδικη, αφού υπάρχουν αρκετοί παίκτες πιο αδύναμοι από εκείνον αγωνιστικά και έτσι δεν θα έπρεπε να είναι σε αυτή τη θέση.

Αρχικά, ο Κώστας Παπαδόπουλος είπε συγκινημένος μετά την ανακοίνωση της αποχώρησής του: «Τι να πω, θα γυρίσω στην οικογένειά μου, θα γυρίσω στα παιδιά μου, το απόλαυσα, ήταν ένα ωραίο ταξίδι. Είχα την τιμή να βρεθώ στο “All Star”, το ταξίδι μου τελείωσε. Παιδιά, απολαύστε το και εσείς. Καλή παραμονή να έχετε».

Στη συνέχεια, ο ζαχαροπλάστης σηκώθηκε από τη θέση του και κατευθύνθηκε προς τη δάδα του χωρίς να αποχαιρετήσει κανέναν συμπαίκτη του, παρά το γεγονός ότι φώναζαν το όνομά του. Ο ίδιος επανέλαβε τη φράση «καλή παραμονή», ενώ φεύγοντας εξομολογήθηκε ότι δεν κρατάει κακία σε κανέναν.

Διαβάστε ακόμα:

 Σοφία Βόσσου: «Αντρίκο μου, ένα είναι σίγουρο, όλα θα πάνε καλά»

 Αντώνης Ρέμος: Τo viral βίντεο που τρολάρει τον Βασίλη Μπισμπίκη για το ζεϊμπέκικο

 Νίκος Κοκλώνης: «Δεν θα σας κάνω την χάρη να μείνουν 600 άτομα χωρίς δουλειά»

Keywords
Τυχαία Θέματα