Survivor All Star: Αυτός είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση

Οι διάσημοι ήταν η ομάδα που έχασε στο αγώνισμα ασυλίας το βράδυ της Δευτέρας 23/1 στο «Survivor All Star» και έτσι οι κόκκινοι κλήθηκαν να επιλέξουν ποιος παίκτης από την ομάδα τους θα τεθεί στην κρίση του τηλεοπτικού κοινού. Να θυμίσουμε πως χθες οι μπλε ήταν εκείνοι που ηττήθηκαν και έβγαλαν στον «τάκο» τον Τάκη Καραγκούνια.

Κώστας Παπαδόπουλος, Νίκος Μπάρτζης, Σπύρος Μαρτίκας και Ελένη Χαμπέρη ήταν τα μέλη των κόκκινων που ψηφίστηκαν, με τον Σπύρο Μαρτίκα και την Ελένη Χαμπέρη να συγκεντρώνουν τις περισσότερες ψήφους. Τελικά,

εκείνος που τέθηκε υποψήφιος με μία ψήφο διαφορά ήταν ο Σπύρος Μαρτίκας. Ο ίδιος ήταν υποψήφιος και την προηγούμενη εβδομάδα.

Μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος από τον Γιώργο Λιανό, ο ίδιος δεν έδειξε να εκπλήσσεται, μιας και όπως ανέφερε έχει συνηθίσει να βρίσκεται σε αυτή την άβολη θέση και να διεκδικεί την ψήφο του τηλεοπτικού κοινού.

«Συνηθισμένος είμαι. Αυτή είναι η απόφαση της ομάδας, σεβαστή, δεν μπορώ να πω κάτι άλλο. Ο κόσμος θα αποφασίσει. Τα στατιστικά έλεγαν ότι είμαι στο 45%, όμως απ’ ότι καταλαβαίνω κανείς μας δεν υπολόγισε αυτά τα στατιστικά. Σεβαστή η απόφαση, δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο», ήταν τα λόγια του Σπύρου Μαρτίκα.

Διαβάστε ακόμα:

 MasterChef: Αποκάλυψε ότι έχει συγγένεια με πρώην παίκτη – «Είναι θείος μου, τον είχα δει πολύ καλό τότε»

 Δούκισσα Νομικού: Μίνι απόδραση στη Μύκονο – «Στο νησί χωρίς κόσμο, φασαρία και μουσικές»

 Survivor All Star: Ένταση ανάμεσα σε Καρολίνα – Ασημίνα – «Πώς υπερασπίζεσαι κάποιον άλλο, όταν εμπλέκεσαι στην προσωπική μου ζωή;»

Keywords
Τυχαία Θέματα