Survivor All Star: Αυτοί είναι οι 10 πιο πολυσυζητημένοι παίκτες! Όσα πρέπει να θυμηθείτε πριν από την πρεμιέρα

Λίγες ώρες απέμειναν μόνο για την πρεμιέρα του πιο πολυσυζητημένου reality των τελευταίων χρόνων, του «Survivor All Star». 14 άνδρες και 12 γυναίκες αναχώρησαν την Τρίτη 3/1 από την Ελλάδα με προορισμό τον Άγιο Δομίνικο, όπου θα δούμε για ακόμα μια φορά να λαμβάνει χώρα το reality επιβίωσης.

Αυτοί οι 26 παίκτες – που θα χωριστούν σε δύο ομάδες των 13 ατόμων – αποτελούν τους πρώτους που θα πατήσουν το πόδι τους στις εξωτικές παραλίες, καθώς κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού θα δούμε κι άλλα πρόσωπα να «εισβάλουν» στο reality,

ανακατεύοντας ξανά την τράπουλα.

Οι πρώτοι Survivors, λοιπόν, που θα δούμε επί της οθόνης μας είναι οι: Ευρυδίκη Βαλαβάνη, Αφροδίτη Σκαφίδα, Μελίνα Μεταξά, Κατερίνα Δαλάκα, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Ασημίνα Χατζηανδρέου, Σταυρούλα Χρυσαειδή, Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα, Στέλλα Ανδρεάδου, Βρισηίδα Ανδριώτου, Εύη Σαλταφερίδου, Ελένη Χαμπέρη, Κώστας Αναγνωστόπουλος, Ηλίας Γκότσης, Σάκης Κατσούλης, Στάθης Σχίζας, Στέλιος Χανταμπάκης, Σπύρος Μαρτίκας, Νίκος Μπάρτζης, Ηλίας Μπόγδανος, Μάριος Πρίαμος, Κώστας Παπαδόπουλος, Γιώργος Ασημακόπουλος, Κωνσταντίνος Βασάλος, Τάκης Καραγκούνιας, Περικλής Κονδυλάτος.

Και μπορεί όλοι να άφησαν το δικό τους στίγμα στο Survivor, με άλλους να τους θυμόμαστε για τις αθλητικές ικανότητές τους κι άλλους για τον έντονο χαρακτήρα τους, ωστόσο κάποιοι ξεχώρισαν.

Λίγο πριν από την έναρξη του νέου κύκλου, εμείς συγκεντρώσαμε και σας παρουσιάζουμε τα 10 πρόσωπα που συζητήθηκαν, σχολιάστηκαν και ξανασχολιάστικαν τόσο κατά την παραμονή τους στο παιχνίδι όσο και μετά το τέλος αυτού.

Αναμφισβήτητα, και οι 26 παίκτες είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς, όμως υπάρχουν κάποιοι που τράβηξαν τα βλέμματα πάνω τους με την απόφασή τους να δεχτούν την πρόταση του Ατζούν Ιλίτζαλι και να ριχτούν ξανά στους στίβους μάχης.

Στέλιος Χανταμπάκης

Ο Στέλιος Χανταμπάκης συμμετείχε στο Survivor του 2017 και δεν αποτέλεσε έναν από τους παίκτες που συμπάθησε το τηλεοπτικό κοινό. Παρά τις καλές αθλητικές επιδόσεις του, ο ίδιος έχασε τον έλεγχο και οι τηλεθεατές ένωσαν τις δυνάμεις τους προκειμένου να του βγάλουν εισιτήριο επιστροφής στην Ελλάδα. Τελικά τα κατάφεραν. Έναν χρόνο μετά, ο Στέλιος Χανταμπάκης συμμετείχε στο Nomads, καταφέρνοντας, μάλιστα, να στεφθεί νικητής. Ο επιχειρηματίας έπαιξε χωρίς στρατηγική και το κοινό στάθηκε στο πλευρό του. Μετά από χρόνια που απέχει από τα φώτα της δημοσιότητας κι έχει αφοσιωθεί στην οικογένειά του, αποφάσισε να πει το μεγάλο «ναι» στον Ατζούν Ιλίτζαλι και να ταξιδέψει ξανά στον Άγιο Δομίνικο.

Ευρυδίκη Βαλαβάνη – Κωνσταντίνος Βασάλος

Δεν χρειάζεται να εξηγήσουμε γιατί η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος βρίσκονται σε αυτή τη λίστα. Συμμετείχαν στο Survivor του 2017 κι ενώ οι φήμες ήθελαν τη δημοσιογράφο να φλερτάρει με τον Γιώργο Αγγελόπουλο, κάτι τέτοιο δεν ευσταθούσε, μιας και στο τέλος του παιχνιδιού η δημοσιογράφος και ο γυμναστής ήρθαν πολύ κοντά. Τελικά, έγιναν ζευγάρι γεγονός όμως που κράτησαν μυστικό για αρκετούς μήνες. Η αποκάλυψη της σχέσης τους έγινε από τον Κωνσταντίνο Βασάλο live στην εκπομπή αφιερωμένη στο reality, που βρισκόταν με τη Ντορέττα Παπαδημητρίου. Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος μετρούν πέντε χρόνια κοινής πορείας και παρά το γεγονός ότι τα δημοσιεύματα τους θέλουν να έχουν χωρίσει, εκείνοι δεν έχουν τοποθετηθεί δημόσια, αφήνοντας ανοιχτό κάθε σενάριο και οξύνοντας την περιέργεια του κοινού…

Κατερίνα Δαλάκα

Και μπορεί για όλους τους παίκτες που θα μπουν στο «Survivor All Star» αυτή να είναι η δεύτερη φορά που θα ταξιδέψουν στον Άγιο Δομίνικο, όμως για την Κατερίνα Δαλάκα θα είναι η τρίτη. Η γνωστή αθλήτρια συμμετείχε στο Survivor του 2018, που έφτασε μέχρι το τέλος, αλλά και στο Survivor του 2019, που κατάφερε να στεφθεί νικήτρια. Αναμφισβήτητα, η ίδια αποτελεί μία από τις πιο δυνατές παίκτριες που έχουν περάσει ποτέ από το reality επιβίωσης! Βέβαια, η Κατερίνα Δαλάκα έχει βρεθεί στο επίκεντρο των συζητήσεων και για την προσωπική ζωή της. Τα τελευταία χρόνια είναι ζευγάρι με τον Δημήτρη Φιντιρίκο, με τον οποίο χωρίζουν και τα φτιάχνουν ανά διαστήματα. Αυτή την περίοδο της ζωής τους, είναι χωρισμένοι, καθώς ο επιχειρηματίας δεν επιθυμούσε η σύντροφός του να μπει ξανά στο Survivor. Ωστόσο, λίγο πριν μπει στο αεροπλάνο για τον Άγιο Δομίνικο, η παραγωγή της έδωσε ένα γράμμα από τον πρώην αγαπημένο της.

Αφροδίτη Σκαφίδα

Η Αφροδίτη Σκαφίδα συμμετείχε στο Survivor του 2019 και κατάφερε να φτάσει μέχρι τον ημιτελικό, μιας και ήταν πολύ δυνατή στα αγωνίσματα. Η 40χρονη αθλήτρια επέλεξε να βρεθεί ξανά στους στίβους μάχης του Άγιου Δομίνικου, αφήνοντας πίσω τον σύντροφό της, Πύρρο Δήμα. Οι δυο τους είναι ζευγάρι εδώ και αρκετό καιρό και παρά το γεγονός ότι δεν κρύβουν τον έρωτά τους, προτιμούν να κρατούν χαμηλούς τόνους, αποφεύγοντας να μιλούν για τη σχέση τους, η οποία, βέβαια, έχει συζητηθεί πολύ.

Σάκης Κατσούλης – Μαριαλένα Ρουμελιώτη

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος… Ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη συμμετείχαν στο Survivor του 2021 και παρά το γεγονός ότι μπήκαν χωρισμένοι μέσα στο παιχνίδι, όταν αυτό έφτασε στο τέλος του οι δυο τους ήταν ξανά μαζί. Για την ακρίβεια, η νεαρή γυμνάστρια βρισκόταν ήδη μέσα στο reality, όταν ο επιχειρηματίας μπήκε στην ομάδα της, προκαλώντας της ένα μεγάλο σοκ. Την αρχική αμηχανία και τα νεύρα αντικατέστησαν σύντομα η αλληλοϋποστήριξη και η συμμαχία μέχρι που ήρθαν οι αγκαλιές και τα χάδια. Αυτή τη φορά, λοιπόν, οι δυο τους θα μπουν στο Survivor ως ζευγάρι και πιο ερωτευμένοι από ποτέ.

Σταυρούλα Χρυσαειδή

Η Σταυρούλα Χρυσαειδή συμμετείχε στο Survivor του 2022 και συχνά κατάφερνε να φέρει τα πάνω κάτω στην ομάδα της, λέγοντας μία και μόνο ατάκα – καρφί που προκαλούσε εντάσεις και διαπληκτισμούς. Η ίδια ήταν πολύ δυνατή παίκτρια και έτσι έφτασε μια ανάσα πριν από το τέλος. Ωστόσο, το τελευταίο διάστημα η Σταυρούλα Χρυσαειδή έχει συζητηθεί έντονα λόγω της προσωπικής ζωής της, μιας και τρεις μήνες μετά τον γάμο της από τον Παναγιώτη Τριβιζά, οι δυο τους χώρισαν. Το διαζύγιο έχει ήδη βγει και έτσι η αθλήτρια θα ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο… ελεύθερη και ωραία.

Ασημίνα Χατζηανδρέου

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου ή αλλιώς το «βουνό» του περσινού Survivor, αποτέλεσε τη μικρότερη παίκτρια του κύκλου αλλά και την πιο δυνατή. Η παίκτρια ποδοσφαίρου παρέμεινε για 6,5 μήνες στο παιχνίδι και παρά τις δυσκολίες που εμφανίστηκαν στο διάβα της, εκείνη δεν το έβαλε κάτω. Και μπορεί η παρουσία της να ήταν στον Άγιο Δομίνικο, όμως η σκέψη της ήταν στον σύντροφό της, Χρήστο Δάντη. Το ζευγάρι είναι τρία χρόνια μαζί και απολαμβάνει τον έρωτά του, παρά τα σχόλια για τη διαφορά ηλικίας. Γι’ ακόμα μια φορά, λοιπόν, ο τραγουδιστής θα αναγκαστεί να βλέπει τη σύντροφό του από την τηλεόραση για τους επόμενους μήνες.

Στάθης Σχίζας

Ο Στάθης Σχίζας είναι ο μεγάλος νικητής του Survivor του 2022! Ο 30χρονος επιχειρηματίας απέδειξε επανειλημμένως πόσο δυνατός παίκτης είναι και συγκίνησε το κοινό με την ιστορία της ζωής του. Μετά το τέλος του reality επιβίωσης, ο ίδιος και η σύντροφός του, Αλεξάνδρα Παπαγιώταρου, μίλησαν ανοιχτά για τη σχέση τους, η οποία είχε ξεκινήσει καιρό πριν εκείνος αναχωρήσει για τον Άγιο Δομίνικο. Επτά μήνες μετά τη νίκη του, ο Στάθης Σχίζας επιστρέφει ξανά στον Άγιο Δομίνικο, με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου να αποτελεί τη πιο θερμή υποστηρίκτριά του.

Διαβάστε ακόμα:

 Survivor All Star: Ο παίκτης που θέλησε να περάσει απαρατήρητος στο αεροδρόμιο και τα κατάφερε (Βίντεο)

 Survivor All Star: «Άκουσα ότι ο Στάθης Σχίζας έκανε ειδική συμφωνία για να πάρει 10.000 ευρώ την εβδομάδα»

 Survivor All Star: Όσα δήλωσε o Γιώργος Λιανός πριν αναχωρήσει για τον Άγιο Δομίνικο

Keywords
Τυχαία Θέματα