Survivor All Star -Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Έξαλλη με την Μελίνα Μεταξά -«Δεν τρώμε κουτόχορτο»

Οι Διάσημοι φαίνεται πως διανύουν μια κακή περίοδο στο «Survivor All Star», αφού ηττήθηκαν και στους δυο αγώνες ασυλίας αυτής της εβδομάδας.

Όπως έγινε γνωστό, από την χτεσινή ψηφοφορία βγήκαν στον τάκο ο Τάκης Καραγκούνιας και η Μελίνα Μεταξά.

Κατά τη διάρκεια του αποψινού επεισοδίου επεισοδίου η Μαριαλένα Ρουμελιώτη τα έβαλε με την Μελίνα Μεταξά, υποστηρίζοντας ότι η Κύπρια παίκτρια βρέθηκε με τον Νίκο Μπάρτζη και τον Γιώργο Ασημακόπουλο και την επηρέασαν στο τι να ψηφίσει στην κάλπη.

Μιλώντας

στην κάμερα του reality επιβίωσης, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη ανέφερε σε έντονο ύφος: «Πρώτη φορά λείπει η Μελίνα από την παρέα μας και μετά από λίγο ήρθε ο Βασάλος με τον Τάκη και μας είπαν ότι είδαν τη Μελίνα στο spot του Μπάρτζη μαζί του και με τον Ασημακόπουλο. Τι δουλειά είχε εκεί η Μελίνα. Δεν θα σου πω εγώ τι να κάνεις αλλά δεν τρώμε και κουτόχορτο. Δεν γίνεται Μελίνα μου να κράζεις από το πρωί μέχρι το βράδυ τον Ασημακόπουλο και τον Μπάρτζη και να κάθεσαι μαζί τους μια ώρα πριν την ψηφοφορία».

Από την πλευρά της, η Μελίνα Μεταξά τόνισε: «Γυρνώντας στην καλύβα δέχτηκα επίθεση. Η Μαριαλένα ισχυρίζεται ότι ο Μπάρτζης μου είπε τι να ψηφίσω. Φώναζε με τον δικό της μοναδικό τρόπο. Είναι η άποψή της ότι με επηρέασε κάποιος από τους μπλε και ψήφισα τον Κωνσταντίνο».

Διαβάστε επίσης: 

Έλλη Κοκκίνου: Γενέθλια για τον γιο της! Η φωτογραφία από το μαιευτήριο και οι τρυφερές ευχές

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Φωτογραφίζει τον γιο του δίπλα στην πισίνα

Νόνη Δούνια: «Αυτές τις δέκα μέρες έχω κλάψει πολύ. Είναι πάρα πολλά αυτά που μου έχουν συμβεί»

Keywords
Τυχαία Θέματα